Edward Weyse er i tvivl: Splittet omkring'Badehotellet' - Her & Nu

Edward Weyse er i tvivl: Splittet omkring'Badehotellet'

Skal der laves flere afsnit af ‘Badehotellet’? Én af de populære skuespillere er meget i tvivl.

Af Lise Benzon - 19. marts 2018 kl. 19:55

Mens det meste af Danmarks befolkning hungrer efter mere ‘Badehotellet’, er én af de mere markante roller i den uhyre populære serie mere i tvivl. Hr. Weyse alias skuespiller Jens Jacob Tychsen synes nemlig, det er et svært spørgsmål, om serien skal forlænes.
– Jeg må indrømme, at jeg er splittet. Jeg elsker ‘Badehotellet’, og det er jo absolut fantastisk, at det lykkedes os at lave de fem sæsoner, vi oprindeligt håbede på, med så stor succes. Men nu er spørgsmålet, om det i virkeligheden ville være bedst at stoppe, mens legen er god, eller om vi skal lytte til publikum, siger 42-årige Jens Jacob Tychsen.
SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Er det slut med ‘Badehotellet’ nu?

Kommer der mere ‘Badehotellet’?

Heldigvis er det ikke et spørgsmål, han som skuespiller skal finde svaret på. Alt afhænger lige nu allermest af, om seriens forfattere, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, finder lyst og inspiration til at skrive flere afsnit til handlingen. Da de for seks år siden begyndte arbejdet, var deres ambition at lave fem sæsoner, som de altså nu har opnået, og Thorsboe har senest udtalt, at de nu er i tænketank. Det giver mening for ”Edward Weyse”.
– Der skal jo være gode historier at fortælle, ellers kan det være lige meget. Og det ved jeg selvfølgelig ikke, om der er, siger han og understreger, at han er lykkelig for sin rolle i ‘Badehotellet’.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne bliver i Danmark: Derfor gider jeg ikke udlandet
– Min kærlighed til serien er kun vokset, for selvom vi i starten fik den ene svinske anmeldelse efter den anden, så formåede vi at holde fast i den serie, vi elskede at lave. Og det har været fantastisk at se, at det virker, og at publikum har haft en helt anderledes oplevelse. Der er da nogle, der synes, at det er rædselsfuldt, men sådan er det jo, lige meget hvad man laver, siger skuespilleren.
Selvom ‘Badehotellet’ er det absolut mest sete program på tv for tiden, har TV 2 endnu ikke meldt ud, hvorvidt der kommer endnu en sæson til næste år. Det foreløbigt sidste afsnit bliver sendt netop nu på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner krydser fingre: Vi håber, at serien fortsætter
Synes I, der skal laves mere ‘Badehotellet’ eller ej? Stem i afstemningen nedenfor.

Skal der laves mere 'Badehotellet'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...