Dybt rørt 'Love Island'-Olivia: Jeg er uretfærdig

‘Love Island’-baben har det seneste døgn været hele følelsesregisteret igennem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. december 2019 kl. 07:27

Følelser kan man ikke altid styre. Det mærkede den smukke Olivia Salo fra ‘Love Island’ torsdag aften.
Baben var helt grundlæggende ked af det, uden at hun kunne forklare, hvorfor hun havde det sådan. Hun prøvede dog alligevel at sætte ord på og dele følelserne med sine følgere på Instagram.
– I dag har det ægte ramt mig. Jeg er ked af det uden at vide hvorfor. Jeg har ingen grund til at skulle være ked af det. Jeg er ramt uden at vide hvorfor, skriver Olivia i en story.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet
Hun forklarer efterfølgende, at selv om hun har sin familie, veninder, hunde og sit smukke hjem at være taknemmelig for, så er hun stadig ked af det.
– Jeg er uretfærdig. Jeg er trodsig. Men jeg er glad for at vide, at det ikke er vedvarende. Der er intet galt med, at mine følelser er sådan her, fortsætter Olivia.
LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Jeg har så dårlig samvittighed

Reddet af følgere

Takket være ‘Love Island’-babens lidt over 90.000 følgere, kunne hun allerede dagen efter vågne op med en anden følelse i kroppen og et smil på læben.
LÆS OGSÅ: ‘Se chok-reaktionen: Kris Jenner møder Caitlyn Jenner for første gang’
– Jeg har læst alle jeres beskeder igennem, og jeg vil bare sige, at jeg er så mega rørt over, at i vil dele jeres sårbare perioder med mig, og jeg er glad for, at jeg ikke står alene. Tusind tak, fordi I gider dele det med mig, siger hun denne morgen i en story lagt op på hendes Instagram-profil.

Læs mere om