Dybt rørt ‘Bagedyst’-stjerne: Min søn favoriserer sin far - Her & Nu

Dybt rørt ‘Bagedyst’-stjerne: Min søn favoriserer sin far

‘Bagedyst’-stjernen oplever, at hendes mindste søn altid vælger far. Og det gør lidt ondt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. januar 2020 kl. 08:55

Følelser kan man ikke styre, og det oplever 36-årige blogger, tv-vært og ‘Bagedyst’-vinder Annemette Voss særligt, når det gælder opmærksomheden fra sin mindste søn. Snart 4-årige Luca, som hun har sammen med sin mand Mickey, er nemlig fars dreng, og når familien er samlet, er det for Luca altid Mickey, der er førstevalget.
Det faktum rammer en gang imellem Annemette på en måde, så hun bliver ked af det, og senest blev hun ramt af de svære følelser på en togtur hjem fra Slagelse, hvor hun havde været på besøg hos sine forældre sammen med Luca, som hun under besøget havde fået den fulde opmærksomhed og kærlighed fra.
LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Intet gik efter planen 
At mærke det havde rørt Annemette til tårer aftenen forinden, og i toget på vej til København blev 2013’s ‘Bagedyst’-vinder  helt vemodig ved tanken om, at opmærksomheden igen snart ville gå til Mickey. Det indrømmer hun i et ærligt blogindlæg, hvor hun sætter ord på de triste følelser og det at være misundelig.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico
– Fordi når Micky er med, så er Luca altid (!!) ‘sin fars’. Luca favoriserer ganske enkelt sin far, men det er jo bestemt ikke noget, han gør bevidst for at såre mig. Det er bare sådan, at Luca knuselsker farmand på en måde, hvor jeg slet ikke kan være med. Og I må ikke misforstå mig, – for der er intet i mig der er misundelig på det. Jeg synes det er fantastisk at være vidne til, og det er en gave at have en mand, der er super nærværende med vores børn, skriver Annemette Voss på sin blog annemettevoss.dk. 
LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er Caroline Flemings hemmelige mand

Luca elsker sin far højere

For lidt over et år siden satte Annemette for første gang ord på, hvordan hun har det med, at Luca favoriserer sin far. Her skrev hun, at hun ofte føler, at Luca elsker sin far højere, end han elsker hende, og at det var den sværeste følelse, hun nogensinde havde mærket. Det var også svært og krævede mod at få det sagt.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset 
Men det seneste år er bloggeren blevet mere rolig omkring de svære følelser, og hun har lært at håndtere dem, når de rammer hende. For hun ved, at hun også er vigtig og altafgørende i Lucas liv.
Annemette blev gift med 38-årige Micky Fridthjof i juni 2018, og de bor sammen i Charlottenlund. Hun har også drengene Hugo-Sander og Ferdinand fra et tidligere forhold.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn
Herunder ses et billede fra Annemette og Lucas weekend i Slagelse.