Duvå Hall: 'Fristet2' vil skabe debat

Det er overraskende få overvejelser, der ligger til grund for deltagernes beslutninger, lyder det fra Fristet-værten. Dermed foretrækkes penge til fordel for morale og etik.

Af Mikkeline Andersen - 24. august 2012 kl. 15:07

Den populære vært, Adam Duvå Hall, strøede om sig med rosende vendinger, da de nye Fristet’-deltagere var samlet med pressen til snigpremieren på programmet. Deltagerne kaster sig ud i udfordringer, som man ellers ikke ville opleve andre steder, og måden de griber spillet an på, imponerer den ellers så hårde vært.
– Jeg er overrasket over, hvor langt deltagerne vil gå. Der er overraskende få overvejelser bag deres valg, fortæller Adam Duvå Hall til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Reality-babes skal date Fetterlein i nye tv-program
Tilsyneladende ville grænserne for morale og etik være anderledes, hvis værten selv deltog.
– Der er flere steder, hvor jeg selv ville være sprunget fra – men jeg kan ikke sige hvor, siger den populære vært med et kækt smil.
Gemmer sig bag en facade
Selvom flere af deltagerne tager imod udfordringer, der overskrider den rutinerede værts egne grænser, så er der ikke tegn på sympati eller empati. Når kameraerne ruller, udfordringerne gennemføres og deltagerne bryder sammen – forbliver Adam Duvå Halls ansigtsudtryk det samme.
Men det er ikke et tegn på, at værten er ligeglad.
– Det er helt klart en facade, eller rolle, jeg påtager mig. Det ville ikke gå, hvis jeg skulle gå ind i diskussioner med deltagerne omkring deres valg.
LÆS OGSÅ: Fetterlein sov fra ‘Fristet’-premiere
Han understreger desuden, at den nye sæson af Fristet uden tvivl vil skabe debat omkring morale og etik i samfundet. Men de kommende debatter er ikke noget, som Adam hverken vil eller kan tage ansvaret for.

Adam Duvå Hall tror, han ville ønske sin egen søn ‘held og lykke!’ i Fristet (Foto: Per Joe, Realityportalen)


– Jeg er ligesom bare en ‘game-master’, der skal sætte det hele i gang, forklarer han til Realityportalen.dk.
‘Scor nogle penge til farmand!’
Skulle det ske, at Christine Gjødsbøl Jensen og Adam Duvå Halls kommende søn vil deltage i Fristet – hvad vil den kommende far så sige til det?  Efter en lille tænkepause lyder det kontant.
– Held og lykke! … tror jeg, smiler Adam.
Værten vil under alle omstændigheder tale sønnen ‘varm på’, hvad det indebærer at deltage i et sådant program. Både i forhold til fremtiden, men også de konsekvenser, det har at deltage.
Men efter de funderende overvejelser, vender de kække bemærkninger igen frem hos Fristet-værten.
– Gå ud og scor nogle penge til farmand! Og så tag dig lige en uddannelse bagefter, lyder det med et grin.
Lært af sidste sæson
Fristet sæson 1 har mødt kritik, fordi nogle mente, at programmet mindede for meget om tv3’s andet populære program, ‘Paradise Hotel’. Sidste års associationer til Paradise Hotel kommer ikke til at gentage sig, det er værten overbevist om.
– Vi har klart lært af sidste sæson. Vi har skruet på nogle knapper, så det bliver bedre og vildere.
Allerede inden den ‘rigtige’ premiere på Fristet sæson 2, har der været stærke reaktioner i samfundet på de udfordringer, deltagerne stilles overfor. Det er ikke noget, som overrasker Adam, derimod virker det skræmmende på den kontante vært.
LÆS OGSÅ: Psykolog: Dyredrab kan få konsekvenser for ‘Fristet’-deltagere
– Næh, det overrasker mig ikke. Men det er lidt skræmmende, at folk hidser sig op på den måde over løgne. Det kommer til at handle om, hvem der kan råbe højest.
Men der er styr på tingene,
– Det er gode deltagere, vi har med at gøre. De tænker sig om, men er også vilde, siger Adam Duvå Hall til Realityportalen.dk.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.