Droppede Ulven: Nu får hun lavet bryster

Selvom Sabrina kun var sammen med Ulven Peter i en måned, så fulgte der en masse opmærksomhed på godt og ondt med forholdet. Derfor er Sabrina nu klar til at få et skud selvtillid med et sæt nye bryster.

Af Lykke Buhl - 22. juni 2020 kl. 20:54

25-årige Sabrina Sau kom i medierne, da hun i en kort periode fra maj til juni i år datede 36-årige Peter Birch, også kendt som Ulven Peter, der vandt ‘Paradise Hotel’ i 2010. Men d. 10. juni afslørede Peter på Instagram, at kærligheden ikke gik.

LÆS OGSÅ: Mathilde og Robin: Derfor er vi ikke kærester

Sabrina valgte nemlig at droppe en ulykkelig Peter. Og måske han kommer til at ærgre sig endnu mere over bruddet nu, for nu har Sabrina nemlig valgt at få opereret sig til en “dobbelt D eller E-skål”.

– Jeg har ønsket at få lavet mine bryster, lige siden jeg stoppede med at amme for et halvt år siden. Jeg har før min graviditet haft naturlig D-skål, men efter to års amning er alt livet blevet suget ud af dem. Jeg er helt nede i en A-B-skål nu og er utroligt ked af dem. Derfor har jeg valgt at få en brystforstørrende operation, fortæller Sabrina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Tattoo-Morten efter operation: Jeg var tæt på at dø

Sabrina har datteren Isabella på knap 2,5 år. Hende ønsker hun dog at “holde lidt udenfor mors offentlige liv”. Den brystforstørrende operation skal Sabrina have foretaget sidst i august.

Peter og Sabrina på helikopter-date. Selvom flirten til eksparadisoen var kortvarrig, så føler Sabrina, at der nåede at følge mange negative kommentarer med (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Realitybabe i stor sorg: Nu sagsøger hun dyrlæge

Ramt af lede kommentarer

Selvom romancen til ‘Paradise’-vinderen Peter var kortlivet, så føler Sabrina, at der fulgte en masse opmærksomhed med forholdet. Selv om hun fik en masse søde kommentarer på de sociale medier, så fik Sabrina også en del kritik, og særligt dét tog hårdt på hendes i forvejen skrøbelige selvtillid. Derfor har hun nu besluttet, at hun skal have lavet en brystforstørrende operation, så hendes ammebryster kan få nyt liv.

– Jeg har faktisk enormt dårlig selvtillid og har altid haft det. Efter medieopmærksomheden bliver man jo også tilsvinet udseendesmæssigt, og derfor har det været med til at gøre tingene lidt værre. Jeg føler mig derfor klar til at gøre noget godt for mig selv, og for at JEG kan få lidt selvtillid. Andres meninger omkring mit udseende burde ikke betyde noget, men det gør det. Der kommer også til at blive kommenteret på, at jeg får lavet silikonebryster. Men sådan vil det altid være. Det vigtigste er, at man har sig selv med hele vejen – og det har jeg, fortæller Sabrina ærligt.

– Det gør ondt at få tilsvininger fra folk udefra, når jeg faktisk oprigtigt VAR glad for Peter på daværende tidspunkt, og når de ikke aner, hvad årsagerne har været. I store træk fungerede det bare ikke for mig – og derfor skulle vi bare være venner. Peter er en sød fyr, og han skal nok finde en anden.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om lidelse

Lidt for tidligt ude

Sabrina havde i sin tid ikke ønsket at stå frem i medierne med, at hende og Peter datede. Men den forelskede ulv kunne derimod ikke vente med at fortælle verden, at han havde fundet kvinden i sit liv (måske fordi hans forrige kæreste gennem to år insisterede på, at deres frohold skulle være komplet hemmeligt).

– Jeg er fuldstændigt klar over, at man kommer til at blive svinet til, når man er i medierne. Jeg har jo selv set det hos en million andre “sete” danskere. Desværre var det bare ikke noget, jeg selv valgte, da jeg fra start ikke ønskede at komme med en kommentar, før vi var et mere sikkert par. Men det var sådan, det blev, og det er noget, jeg må affinde mig med nu, afslutter Sabrina.

LÆS OGSÅ: Kæmpede mod hash: Michael bliver den første storbonde i ‘Hjem til gården’

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da Ulven Peter annoncerede, at han og Sabrinas forhold var ovre

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe skal hjælpe døende patienter

LÆS OGSÅ: Melvin scorer nyt job på landsholdet