Droppede medicin for program

Musikeren tog springet og stoppede fra den ene dag til den anden med den medicin, han har taget gennem knap et år, da han skulle deltage i ‘Stjerner i trøjen’.

Af Lykke Buhl - 16. februar 2021 kl. 06:54

Det var udfordrende for musiker Kevin ‘Bro’ Andreasen at deltage i Kanal 5-programmet ‘Stjerner i trøjen’. Pludselig skulle han vende sig til at modtage ordrer og presses fysisk på daglig basis.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! ‘Paradise’-babe viser hemmelig kæreste frem

Men derudover så gav Bro også sig selv et ekstra benspænd. Han stoppede nemlig på sin angstmedicin, som har hjulpet ham igennem hverdagen i knap et år, da han startede i programmet.

– Jeg var indforstået med, at det var sidste gang, at jeg skulle tage mine piller. Så på den første optagedag, der droppede jeg dem og har ikke taget piller siden der, fortæller Bro til Realityportalen.

– Jeg ved ikke hvorfor, det hang bare meget godt sammen, at hvis jeg skulle stoppe, så skulle det være nu, og så skulle det være der. Så skulle jeg ligesom gøre det på tv, fuck det, griner han.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om angst

Hård start

Det var dog ikke bare lige sådan at droppe medicinen.

– Som man også kan se på mig, så var jeg smule ramt den første uge der. Den første uge var den sværeste psykisk, fortæller Bro ærligt.

– Jeg fik ikke så meget søvn om aftenen og så rystede jeg lidt og skulle lige finde ud af, hvem fuck er jeg. Det fandt jeg ud af, kan man sige, griner han.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine går fra hinanden

Bro havde fortalt til alle, både hans meddeltagere, befalingsmændene og produktionen, at han stoppede med sin medicin, og derfra mødte han kun støtte omkring sig.

– Det var rigtigt gode folk, jeg var sammen med, og folk støttede mig i det, så det hjalp da helt sikkert, slutter Bro med et smil.

Her kan du se Bro og de andre deltagere på Frennenæs kaserne, hvor programmet blev optaget

Deltagerne i ‘Stjerner i trøjen’ (Foto: Foto: Per Arnesen)

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

Turde ikke gå udenfor

Under en pause fra alle koncerterne, faldt Bro i december 2019 ned i et sort hul, hvor han ikke turde gå udenfor sin hoveddør. Heldigvis fik han opsøgt en psykolog, der diagnosticerede ham og kort efter begyndte han på angstmedicin.

Men i forbindelse med ‘Stjerner i trøjen’ fik Bro altså lagt pillerne på hylden og har siden ikke haft brug for medicinen.