Droppede Maschas kur: Sådan taber Christina sig i dag

Christina blev godt og grundigt træt af Mascha Vangs diæt, men hun holder stadig fast i nogle af trænerens tips og tricks.

Af Lise Nygaard - 17. maj 2017 kl. 20:55

– Jeg vil hellere være overvægtig end leve sådan her, konkluderede en noget slukøret Christina i aftenens afsnit af ‘Min fede træner’ efter 14 dage på Mascha Vangs diæt.
Mascha Vang, som var træner for Christina, var ellers meget imponeret, da vejlenseren havde tabt sig hele fem kilo på 14 dage, mens Mascha  kun havde smidt 2,7 kilo.
Det var tydeligvis også en glad Christina, der trådte ned af vægten i træningscentret, men på trods af de gode resultater, er hun ikke fortsat med Mascha Vangs bog.
– Jeg har taget nogle principper fra Maschas bog og bruger nogle af hendes opskrifter. Jeg drikker hendes skyr-smoothies til morgenmad og laver pandekagerne, men jeg tror simpelthen ikke på, at der er nogle, der kan leve sådan, fortæller Christina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tog Kira Eggers på i ‘Min fede træner’
LÆS OGSÅ: Skuffet Sara Maria: Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har taget mere på
En kickstarter
Det har heller aldrig været meningen, at man skal leve efter Mascha Vangs bog. Den er tænkt som en kickstarter, der skal sætte gang i motivationen med et hurtigt vægttab, fortæller Christina, og det har bogen og programmet helt sikkert været for hende.
– Jeg taber mig stadig, og motivationen er der stadig. Jeg kan jo ikke tabe mig foran hele Danmark og så tage det hele på igen. Det ville jo være pinligt for mig, griner Christina, der ikke må fortælle, hvor meget hun har tabt sig.
LÆS OGSÅ: Derfor kunne Frederik ikke fortsætte i ‘Min fede træner’
LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Nej tak til ‘Min fede træner’
Har hygget sig efter optagelser
Christina kan trods alt ikke løbe fra, at hun efter kameraerne er blevet slukket har hygget sig lidt, men hun dyrker også meget motion for at opveje det.
– Jeg har egentlig altid været ret aktiv. Jeg dyrker håndbold tre gange om ugen, underviser i dans og er medlem af et fitness-center, så det har aldrig været meningen, at jeg skulle blive en overvægtig pige.
Udover at træne spiser Christina stadig ikke ris, pasta og brød. Mascha holder stadig øje med Christina, og hvis hun ser noget godt eller skidt på Christinas Instagram, sender den benhårde træner en besked.
LÆS OGSÅ: Kira Eggers om deltagelse i fedme-projekt: Jeg fortryder intet
LÆS OGSÅ: Maschas dårlige form chokeret
LÆS OGSÅ: Fetterlein skal tage 20 kilo: Sønnens svar er verdensklasse
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.