Drømmer du om en Paradise-ferie?

Annonce: Denne artikel er skrevet i samarbejde med Annafinans.dk og indeholder betalte links. Er du en af de tv-seere, der følger med i Paradise Hotel? Og sukker du over de smukke udsigter, varmegraderne og de azurblå pools? Så er det måske i år, du skal finde din indre paradiso frem og tage på ferie i […]

Af Annonce - 1. oktober 2019 kl. 18:00

Annonce: Denne artikel er skrevet i samarbejde med Annafinans.dk og indeholder betalte links.
Er du en af de tv-seere, der følger med i Paradise Hotel? Og sukker du over de smukke udsigter, varmegraderne og de azurblå pools? Så er det måske i år, du skal finde din indre paradiso frem og tage på ferie i Mexico?
For hvem drømmer ikke om en ferie i Mexico, der både rummer smuk natur, en stolt kultur og masser af destinationer, der er værd at besøge? For ikke at glemme et fantastisk traditionelt køkken og farveeksplosioner i gadebilledet, der er en fest for sanseindtrykket?

Et paradisisk hotel

Paradise Hotel ligger i det mondæne område Costa Careyes i Mexico, hvor mange Hollywood-stjerner og andre notabiliteter ferierer. Men selvom titlen antyder det, så optages ’Paradise Hotel’ faktisk ikke på et rigtigt hotel. De smukke luksusbygninger er derimod ejet af en privatperson og udlejes til formålet af produktionsselskabet.
Det betyder, at det ikke er muligt at booke sig ind på hotellet for enhver menigmand. Men bare rolig. For Mexico byder på andre lækre hotelmuligheder i området, som sikkert vil kunne imponere selv den mest hardcore Paradise-fan.
For i nærheden finder du luksushoteller som Las Alamandas, Cuixmala eller Playas Paraiso, der alle er noget nær paradis på jorden. Her kan du omgive dig med smukke strande, krystalblåt vand, private omgivelser eller nyde den smukke solnedgang i den fantastiske natur, som området byder på.

Prøv den ægte mexicanske madkultur

De fleste af os har stiftet bekendtskab med Mexicansk madkultur. Ofte gennem en pose Santa Maria-kryddermix fra det lokale supermarked. Men vi behøver vel næppe at nævne, at der er verden til forskel mellem dette og den ægte vare? Men hvilke traditionelle mexicanske retter skal du prøve på dit ophold i Mexico?
Enchiladas er en tynd majspandekage, som man kan fylde med alverdens lækkert fyld. Både vegetarisk, men også med eksempelvis oksekød eller rejer. De bages i ovnen med ost og salsa på toppen. Det er en himmerigsmundfuld.
Tostadas er også en pandekage lavet på majs. Men til forskel fra enchiladas er denne friturestegt, så den bliver helt sprød og lækker. Ovenpå kan man komme forskelligt fyld som oksekød, guacamole, ost eller salsa. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Churros. Er du mere til det søde køkken, er churros det rigtige valg for dig. Churros består af en dej, der er meget lig donutdej. Og ligesom donuts frituresteges churros. Til sidst toppes de med florsukker, chokoladesauce eller kanelsukker. Og den søde, sprøde dessert er det perfekte søde punktum.

Mindre end Mexico? Hvad med Barcelona?

Hvis budgettet ikke helt kan overkomme en tur til Mexico, er der andre muligheder, du kan overveje. Hvis drømmen om Mexico slet ikke kan slippe dig, kan du eventuelt tage et kviklån (læs mere om kviklån her hos AnnaFinans), så du kan komme på din drømmeferie. Og eller kan du tage på ferie i et land, der har nogle af de samme kvalifikationer som skønne Mexico.
For mindre kan også gøre det, hvis du eksempelvis ønsker at holde ferie indenfor Europas grænser. Og i kulturbyen Barcelona kan du få noget af den samme stemning og atmosfære, som du finder i Mexico – men til lavere priser. Og så har Barcelona nogle af de mest pragtfulde strandområder i verden, så du kan få rig mulighed for at få luftet badetøjet.
Barcelona er nok især kendt for sit strandområde Platja de la Berceloneta, der ligger i bydelen Barceloneta. Her er alt, hvad enhver med hang til luksus kan ønske sig. For stranden tilbyder faciliteter som solstole, fritidsaktiviteter, restauranter, barer, omklædningsrum og meget meget mere.
Du finder også mange hoteller slags stranden, såsom Hotel Arts, Hotel 54 Barcelona eller W Barcelona. Disse hoteller hører til blandt toppen af poppen af hotelluksus, så du kan roligt tjekke ind på et af disse hoteller. Her kan du nyde den stjernespækkede opvartning og nyde hotellernes gode faciliteter.