Drømmen slukkes: Sway må forlade 'X Factor'

En chance i omsang var ikke nok til at blive i ‘X Factor’, og XX må se sig til takke med at være kommet til andet liveshow.

Af Rikke Lynge - 28. februar 2020 kl. 22:24

Både Kali og Sway shinede på scenen i deres omsang, men det rakte ikke længere end til andet liveshow for Sway, der må erkende, at drømmen slukkes her.
Sway optrådte i aftenens liveshow med sangen ‘Ain’t Nothin’ Goin’ On But the Rent’ af Gwen Guthrie, og det var ikke nok til at begejstre Thomas Blachman.
LÆS OGSÅ: Farvel til ‘X Factor’: Dramatisk omsang sendte Nicklas ud
– Jeg vil gerne røres, og i leger et eller andet, der ikke rør mig, sagde Thomas Blachman efter Sways første optræden, og selvom pigerne forsvarede sig selv ved at sige ‘vi vil bare gerne gøre folk glade’, så kan noget tyde på, at andre end Thomas Blachman savnede at blive rørt, og Sway endte i omsang.
LÆS OGSÅ: Sarah Grünewalds nye hjem: Flytter fra kæresten
Her skulle de kæmpe mod Kali, der fik blandede kommentarer med fra dommerne. Ankerstjerne kaldte Kali en historiefortæller, mens Blachman ærligt sagde:
– Du synger ad helvedes til, men du har en stor personlighed.
Kali optrådte i aftenens liveshow med Kys det nu (det satans liv)’ af TV-2, hvilket rørte hans coach Oh Land.
– Du er til stede – både på scenen og udenfor. Det nærvær rør mig. Jeg er en meget stolt coach, fortæller Oh Land efter Kali har optrådt første gang.
LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mor ramt af hjerneblødning

Thomas Blachman afgør skæbnen

Det bliver Thomas Blachman der sidder med afgørelsen, da både Ankerstjerne og Oh Land har stemt på deres egen artist. Og selvom Blachman er overbevist om, at han vil få en masse mennesker på nakken, så sender han Sway ud af ‘X Factor’. Han begrundelse for valget er blandt andet, at der ikke er en coach, der skal miste to artister i streg.

Sway er meget berørte efter Blachmans beslutning. (Foto: Henrik R. Petersen)


Det er tydeligt, at alle pigerne er berørte af Blachmans beslutning, og især Roya kan ikke holde tårerne tilbage. Pigerne har det svært med Blachmans beslutning.
– Det har ikke noget med musik at gøre, men ‘X Factor’ er både tv og musik, så det er en fair beslutning, han har taget. Det er bare en trist beslutning for os, fordi vi havde sindssygt meget, vi gerne ville vise folk. Kali er også megagod, så det er en fair beslutning, men det er ikke en fair begrundelse.
LÆS OGSÅ: Tabita efter ‘X Factor’: Jeg har fået virkelig meget hate
Alle piger er enige om, at det har været en fantastisk oplevelse, og at musikrejsen ikke slutter her.
– Det har været en fed oplevelse, og det er der ingen, der kan tage fra os, fortæller en meget tårervældende gruppe.
Efter Blachmans beslutning består Ankerstjernes tilbageværende felt i grupperne af Magnus og Aksel samt Smokey Eyes, Oh Land har solisterne Kali og Ilona tilbage, mens Blachman stadig har sine tre solister under 23, som er Mathilde, Alma og Emil.
LÆS OGSÅ: ENDELIG! Paradiso viser kæresten frem