'Drengene på kanten'-stjerner klar med ny sang: Er du stram som Inger?

Valdemar og Dennis har netop smidt en ny sang på gaden.

Af Jonas Sand - 1. september 2017 kl. 14:55

Det er ikke kun på skærmen, at du i disse uger kan få lov til at opleve Valdemar Jensen og Dennis Mistal, og hvis du ikke kan få nok af ‘Drengene på kanten’-deltagerne, har vi en god nyhed til jer. De har nemlig smidt en ny sang på gaden.
Sangen ‘Stram li’ som Inger’ er lavet i samarbejde med producerteamet H1TMAKERS og har ADHD – der blandt andet er med på ‘Paradise Hotel’-deltageren Mads Bryrups hit ‘Gokkesok’ – med. Og som titlen nok antyder, så handler den om udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg, der også medvirkede kort i DR3-serien ‘Drengene på kanten’, hvor hun besøgte drengene.
LÆS OGSÅ: Valdemars store chok: Gravid kæreste ramt af blodprop
– Det er jo en fed erindring, Dennis og jeg har sammen. Det var jo stort at møde Inger, og jeg fik stillet spørgsmålet: “Er du lige så stram som din udlændingepolitik?”, og det har vi selvfølgelig lavet en sang om, fortæller Valdemar til Realityportalen.dk.
Ifølge Dennis har duoen længe snakket med H1TMAKERS om at lave et samarbejde, og det kom der altså pludselig noget konkret ud af. Og herefter gik det hurtigt.
– Vi idéen til at lave en sang, som hedder “Stram li’ som Inger”, og så valgte jeg at komme til deres studie, og så begyndte vi på projektet. Det skulle gå så hurtigt som muligt, mens vi var i rampelyset, så jeg skrev min tekst ret hurtigt, og Valdemars tekst da han var i skole. Så indspillede vi det, og færdig, bum, så blev det til den sang, siger Dennis, der nu glæder sig til at optræde med sangen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Valdemar er alligevel med i ‘Drengene på kanten’
Ren reklame for Inger
Både Dennis og Valdemar tror, at Inger Støjberg kommer til at være godt tilfreds med sangen. Og ifølge Valdemar har hun heller ikke grund til andet.
– Det er jo kun ros til hende, og vi sviner hende jo heller ikke til eller noget. Det er ren reklame for hende, og vi har jo også en ytringsfrihed her i landet. Men jeg er sikker på, at hun er fan, siger Valdemar og slår fast, at ‘Stram li’ som Inger’ meget vel kan blive det nye hit på klubberne.
– Det er da helt sikkert noget, man kan give den gas til. Gulddreng har jo fået scoretricket: “Er du model?”, og jeg er sikker på, at “Er du lige så stram som Inger Støjbergs udlændingepolitik?” er et mindst lige så godt scoretrick. Jeg er sikker på, at den grimmeste fyr kan score en middelmådig tøs på klubben med den, griner han.
LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-Dennis om ny sæson: Selvfølgelig mangler vi Valdemar, men …
Klar til mere
Hvis sangen bliver en succes, så garanterer Valdemar, at det ikke bliver det sidste, vi har hørt til dem.
– Hvis der kommer 500.000 afspilninger på denne sang, så lover jeg, at der kommer en ny sang fra mig hver femte eller sjette måned, slår Valdemar fast.
Du kan se et nyt afsnit af ‘Drengene på kanten’ hver mandag klokken 21:30 på DR3.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Valdemars kæreste var med ham i ‘Dagens Mand’
Herunder kan du høre sangen:

LÆS OGSÅ: Valdemar skal være far: Håber klart på en dreng
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.