'Drengene på kanten'-hunk har fået en ny kæreste

Det er en 19-årig skuespillerinde, som realityhunken har kastet sin kærlighed på.

Af Lykke Buhl - 10. juni 2019 kl. 20:58

Dennis Mistal var noget af en charmetrold, da han sammen med Valdemar Montana og de andre utilpassede gutter fra Lolland kunne ses i ‘Drengene på kanten’.
Og nu har charmen betalt sig, for lykken har tilsmilet 25-årige Dennis. Han har nemlig fundet kæresten Sally.
– Det ret nyt, men vi er kærester, og det sådan set bare det, vi hygger og er vildt forelskede, lyder de søde ord fra Dennis.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter efter videoen med dengang, Sara og Jeppe blev kærester i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt
Han og Sally har ganske vist gået og flettet fingre et par måneder forinden, men nu var tiden altså inde for at parret til at sætte titel på forholdet.
– Vi mødte hinanden igennem hendes fars skole. Han ejer Det Danske Filmskuespillerakademi, og hun er skuespiller, forklarer Dennis om, hvordan han stødte på sin 19-årige udkårne.
LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Nybygger’-par skal være forældre
Faktisk kunne det næsten ikke gå bedre for den unge ‘Drengene på kanten’-hunk, der virkelig har fået styr på sit liv efter sin deltagelse i DR3-programmet.
– Jeg er også lige flyttet til København igen, i Indre By. Derudover arbejder jeg i et privat byggefirma. Ellers slapper jeg bare af, fortæller Dennis om sin hverdag.
Derudover arbejder Dennis for tiden med sin populære ‘Drengene på kanten’-makker Valdemar på at bryde igennem i reklamebranchen.
LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: JUHU! ‘Drengene på kanten’ vender tilbage til skærmen