Drama og utroskab: Dea Louise og Rasmus taler ud om bruddet

‘De unge mødre’-parret fortæller nu, hvorfor de valgte at gå fra hinanden efter ni års forhold.

Af Jonas Sand - 8. juni 2017 kl. 19:25

Realityportalen.dk kunne i sidste uge afsløre, at ‘De unge mødre’-parret Dea Louise og Rasmus var gået fra hinanden efter ni års forhold. Parret havde dengang ingen kommentarer til bruddet, men nu har de ombestemt sig.
Både Dea Louise, 27, og Rasmus, 34, bekræfter, at de valgte at gå fra hinanden, fordi den unge mor havde en affære, som Rasmus opdagede. Det fortæller de til Realityportalen.dk.
– Jeg vidste godt, at hun havde været mig utro, men jeg ville have, at hun sagde det til mig. Det valgte hun at gøre efter en uge, men jeg måtte trække det ud af hende. Så afleverede hun ringen, vi skændtes, og hun gik, siger Rasmus, mens den unge mor fortæller samme historie.
LÆS OGSÅ: CHOK: Peter og Katherina skal skilles
Single igen
Den unge mor valgte efter bruddet at gå ind i et forhold med den fyr, hun havde haft en affære med. Realityportalen.dk er hans identitet bekendt, men vi har valgt at holde ham anonym, da han ikke er vendt tilbage på vores henvendelser og ikke er et kendt ansigt i forvejen.
Det forhold er dog allerede gået i stykker efter to uger, da Dea Louise opdagede, at hun ikke var den eneste pige, hendes nye fyr havde kontakt til.
– Han begyndte at flirte med en anden tøs. Det opdagede jeg så, og da jeg valgte at konfrontere ham med det, blev han vred og truede min familie og min og Rasmus’ fælles datter, Rosa, og han truede også mig og Rasmus. Nogle dage forinden havde han taget kvælertag på mig, siger den unge mor, der derfor fik nok.
– Jeg pakkede mine ting og blev hentet. Jeg havde et sted i baghånden, hvor jeg kunne være, fortsætter Dea Louise og slår fast, at forholdet er helt forbi.
På de sociale medier begyndte rygterne hurtigt at florere efter Dea Louise og Rasmus’ brud, hvor folk mente at vide, at Dea Louise ventede barn med sin nye kæreste. Hun slår dog fast, at det ikke er sandt.
– Nej, det passer ikke. Jeg har ikke været gravid siden Rosa, siger den unge mor.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila bekræfter: Jeg er gravid
“Gid jeg havde en tidsmaskine”
Tv-seerne mødte først Dea Louise og Rasmus, da de dukkede op i ‘De unge mødre’, hvor de ventede deres første barn. Datteren Rosa blev dog tvangsfjernet få timer efter fødslen, og parret trak sig igen fra reportageserien.
Siden holdt de dog fast i forholdet og forsøgte at få datteren hjem igen, men efter ni år sammen gik den altså ikke længere. Og Dea Louise fortryder i den grad, at hun begik den fejl, der endte med at koste forholdet til Rasmus.
– Jeg har det rent ud sagt ad helvedes til, og jeg fortryder, at jeg har gjort, som jeg har gjort. Jeg ville ønske, at der fandtes en tidsmaskine, så jeg kunne rejse tilbage i tiden og lave det om, siger hun og slår fast, at hun ikke har opgivet håbet om en fremtid med Rasmus.
– Jeg håber, at han med tiden vil tage mig tilbage. Lige nu skal jeg bare være mig selv og single og nyde det, så der går nogle år, før jeg vil prøve at få ham tilbage.
LÆS OGSÅ: Ung mor har igen fundet kærligheden: Det er slut med utroskab
Svært ved at tilgive
Selv om Dea Louise håber på, at hende og Rasmus har en fremtid sammen, så er det noget, han har svært ved at se på nuværende tidspunkt.
– Jeg vil jo gerne være der for Dea, men det er svært, når hun har gjort, som hun har. Jeg holder jo stadig af hende, men jeg kan ikke tilgive hende for det, der førte til vores brud, siger Rasmus, der dog åbner døren for, at de om nogle år kan finde sammen igen.
Rasmus og Dea Louise ser sammen datteren to timer hver tredje uge. Det har de valgt at fortsætte med, selv om de ikke er kærester, fordi det er det bedste for Rosa. Og selv om Rasmus stadig har det svært med Dea Louises valg, så fortæller han, at de stadig snakker sammen om datteren.
– Jeg er desværre stadig vred over, at Dea valgte at smide ni år på gulvet, så Rosa er det eneste, vi snakker om, siger han.
Dea Louise flytter nu ind hos nogle venner, mens hun leder efter en ny lejlighed. Efter sommerferien skal hun gøre sin 9. klasse færdig, inden hun vil læse til pædagog. Rasmus er også flyttet og går i øjeblikket ledig efter et sygdomsforløb.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘De unge mødre’-Nanna
Dea Louise og Rasmus havde svært ved at holde hjemmet rent, og i forbindelse med programmet fik de blandt andet hjælp af Dea Louises mor og søster til at rydde op.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.