DRAMA: Sarah Louise dybt forarget over Gunnvør

Venskabet mellem de to ‘Forsidefruer’ går ikke altid lige godt.

Af Emilie Holm Egebro - 8. marts 2017 kl. 13:32

Gennem mange år har bloggeren Sarah Louise Christiansen og modellen Gunnvør Dalsgaard været veninder. Nu deltager de sammen i TV3-programmet ‘Forsidefruer’, som har premiere i aften.
Det viser sig dog, at venskabet ikke altid er en dans på roser. I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ viser det sig nemlig, at Gunnvør ikke har fortalt Sarah Louise, at hun venter barn med Oliver Bjerrehuus, og nyheden falder bestemt ikke i god jord.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Oliver Bjerrehuus er pinlig!
– Skat, har du set det her? Nej, nej, nej. Det er simpelthen løgn. Gunnvør er gravid. Nu bliver jeg eddermandme irriteret, siger Sarah Louise til sin kæreste i aftenens afsnit.
– Jeg har ikke hørt fra hende, jeg ved ikke hvor længe, og hun har opført sig mega mærkeligt, og så lægger hun på Instagram, at hun skal have en baby, fortsætter hun.
– Ej, det er sgu da ikke i orden. Jeg synes, det er meget svært at være veninder med sådan en, der skifter hele tiden, afslutter hun.
Smugkig klippet, hvor Sarah Louise får nyheden, herunder:

Følg med i ‘Forsidefruer’ i aften klokken 20.00 på TV3. Her kan du også møde de sidste tre medvirkende; Amalie Szigethy, Tina Lund og Janni Ree.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Sejt at være med i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Amalie om sit nye program: Jeg ved ikke, om jeg kan lide det
LÆS OGSÅ: Tina Lund kæmper med kiloene
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.