DRAMA: Ozzys elskerinde sagsøger Kelly Osbourne

Efter næsten 34 års ægteskab kom det i maj frem, at Ozzy Osbourne gennem fire år havde været sin kone utro med en frisør, han tidligere har været under saksen hos.

Af Ritzau - 2. oktober 2016 kl. 13:55

Fru Osbourne ville øjeblikkeligt skilles, men endte dog alligevel med at tilgive sin utro ægtemand.
Trods tilgivelsen eskalerede efterveerne fra udenomseskapaden yderligere, da Osbourne-parrets datter, Kelly Osbourne, langede offentligt ud efter elskerinden, Michelle Pugh.
Kelly Osbourne omtalte Pugh i grove vendinger og delte hendes telefonnummer på Twitter.

Sharon Osbourne og Ozzy Osbourne til Ozzfest. Foto: All Over Press

Sharon Osbourne og Ozzy Osbourne har haft mange kriser gennem deres lange ægteskab. (Foto: All Over)


LÆS OGSÅ: Job tvinger Fru Osbourne sammen med utro Ozzy
Det fik Pugh til at sagsøge Kelly Osbourne for “mobning” tilbage i august, og nu har elskerinden tilføjet flere klagepunkter, som magasinet People er kommet i besiddelse af.
Pugh hævder, at Kelly Osbourne har “pustet til kontroversen med det formål at tjene penge ved at fremme sin kommende bog”.
Ifølge elskerinden er Osbournes annoncering af bogudgivelsen mindre end en måned efter Twitter-skænderiet en “bevidst strategi”.
LÆS OGSÅ: Fru Osbourne taler ud om Ozzys utroskab
Klagen rummer desuden tre anklagepunkter om offentliggørelse af private informationer, uagtsom indblanding for at få økonomisk vinding og for forsætlig påføring af harme.
– Ja, vi har ytringsfrihed i USA, men når det gælder hadefulde og ærekrænkende ytringer eller mobning og videregivelse af personlige oplysninger, stiger det til et helt andet niveau, siger Pughs advokat, Edie Mermelstein, til People.
Kelly Osbourne har endnu ikke udtalt sig om retssagen.
Efter utroskabsskandalen udsendte hendes far, den utro Ozzy, en erklæring, som Rolling Stone bragte.
– Over de sidste seks år har jeg kæmpet med sexafhængighed. Jeg er chokeret over, hvad min opførsel har gjort ved min familie, lød det blandt andet fra den britiske ballademager.
LÆS OGSÅ: Medier: Kendt reality-par skal skilles
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.