DRAMA: ’Mig og min mor’-stjernes kæreste på skadestuen - Her & Nu

DRAMA: ’Mig og min mor’-stjernes kæreste på skadestuen

Joys kæreste må grundet træningsuheld udskyde vigtig debut.

Af Pernille Hahn Hauberg - 16. januar 2017 kl. 10:44

Joy K. Petersen fra ’Mig og min mor’ måtte søndag morgen tidligt op, da hun blev vækket af kæresten, Carlos, der så sig nødsaget til at komme en tur på skadestuen efter et træningsuheld dagen forinden.
– Min kæreste ringede i går for at sige, at under en MMA øvelse havde han været ude for et uheld. Sådan er det, når man dyrker ekstremsport, som han gør. Han dyrker jo både MMA, wrestling, og alle former for boksning. Når han endelig piver, så er det virkelig også, fordi det er slemt, skriver Joy på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy vil hjælpe de danske kvinder
Efter et par timer i venteværelset og et lægetjek med både røntgen, receptudskrivning og besked om at holde sig i ro i et par uger, kunne parret endelig forlade skadestuen. Et besøg der fik triste konsekvenser for Carlos.
– Carlos har meget svært ved at løfte højre arm, så får han smerter i bryst og skulder. Så jeg hjælper ham med alt, dog ikke toiletbesøg. Heldigvis er intet brækket. Han skulle nemlig have sin debut som professionel MMA-kæmper her i starten af februar. Så hans planer er sat i bero. Vi havde ellers glædet os til hans professionelle debut, skriver en ærgerlig Joy på sin blog.
LÆS OGSÅ: Joy: Jeg tudede efter det første afsnit af ‘Singleliv’
Du kan læse hele indlægget om Joy og kærestens dramatiske søndag her.
‘Mig og min mor’-Joy: Tre gode råd til at blive strandklar
‘Mig og min mor’-Joy er født med en kronisk ryglidelse
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.