DRAMA: 'Hjem til gården'-deltager måtte have morfin og lægehjælp

En overbelastning af højre arm betød, at programmets alderpræsident, 54-årige Ulla Malmos, skulle have flere slags smertestillende medicin og til sidst måtte bede om en læge.

Af Pernille Hahn Hauberg - 13. maj 2017 kl. 12:55

Under udarbejdelsen af gårdens svinesti i begyndelsen af ‘Hjem til gården’ mener Ulla Malmos, at hendes arm er blevet overbelastet ved at bruge den samme bevægelse i lang tid. Hun begyndte at vågne om natten med smerter og snurren i højre arm og måtte siden først på smertestillende meidicin og så morfin for at kunne klare gårdens fysisk krævende arbejde. Det skriver TV 2.
– Jeg havde ærlig talt bare lyst til bare at få skåret armen af, så ondt gjorde det, siger hun til TV 2 og uddyber videre:
– Jeg husker særligt en episode, hvor jeg lagde mig på gulvet i køkkenet og græd, fordi jeg bare ikke kunne holde det ud. Jeg var så tyndhudet, og medicinen var ligesom at have 100 gange tømmermænd.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-deltager: Skrækkeligt at se sig selv på tv
LÆS OGSÅ: Kasper og Trine fra ‘Hjem til gården’ forelskede sig
Kunne ikke fortsætte uden læge
Til sidst måtte Ulla erkende, at hun ikke kunne fortsætte på gården, hvis ikke armen blev behandlet. Der blev tilkaldt en læge, der ikke var i tvivl om Ullas tilstand: Der var tale om karpaltunnelsyndrom (en afklemning af nerverne i håndleddet, der sker som resultat af en længerevarende overbelastning af underarmen, red).
Har man døjet længe med karpaltunnelsyndrom, skal det som oftest opereres, men at forlade gården var ikke en mulighed for Ulla.
– Jeg havde jo allermest lyst til at blive på gården, så jeg valgte at se tiden lidt an – det vigtigste for mig var bare at få et “quick fix” (hurtig behandling, red.) og komme af med de forbandede smerter, siger hun til TV 2.
Heldigvis for Ulla var det nok med lokalindsprøjtet smertestillende og inflammationshæmmende binyrebarkhormon, der virkede med det samme og sikrede Ulla et tåleligt ophold på gården, hvor hun nu er en af de fire deltagere, der dyster om at komme i finalen, hvor der, foruden vindertitlen, er 500.000 kr. på spil.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-deltager flygtede fra Fremmedlegionen
LÆS OGSÅ: Lene Beier: Dét ville jeg bruge pengene på 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.