Drama før dødskamp: Vil ikke i kamp med hende!

Der er både tårer, svigt og uvenskab på programmet, når to holdkammerater skal vælges til dødskamp.

Af Louise Vilsbøl - 16. september 2019 kl. 10:40

I aftenens afsnit af ‘Robinson’ er der lagt op til spænding. Efter to øråd i træk har Hold Nord alt at bevise, når de møder Hold Syd i en kappestrid, der stiller høje krav til hurtighed i vand. På hver ø ligger der pludselig to dødsarmbånd, så fire skal mødes i dødskamp, og det går ikke stille for sig, når armbåndene skal fordeles.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre igen
På Hold Nord er deltagerne delt i spørgsmålet om, hvem der skal i dødskamp, og den uenighed fører til tårer hos begge de udsatte kvinder. Maria starter nemlig med at melde sig selv, men hun vil ikke i kamp sammen med Dina, som hun ikke mener er specielt stærkt.
Det er dog ikke sikkert, hun selv får lov til at bestemme, for pludselig vender de folk, hun ellers har stolet på, hende ryggen og sender hende i kamp. Dina vil til gengæld ikke finde sig i at blive svinet til, og det får hende til at bryde sammen.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor skred Lars fra ‘Robinson’
Dramaet er i top, men spørgsmålet er, om tårer og uvenskab er de bedste forudsætninger for at klare sig i dødskampen, hvor præmien er stor og det koster dyrt at tabe.
Se dramaet i klippet herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Operation førte til tidligt ‘Robinson’-exit
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz