Stort drama efter 'Robinson'-skænderi: Jeg har søgt polititilhold! - Her & Nu

Stort drama efter 'Robinson'-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Det har udviklet sig dramatisk mellem Sasha og Martin, og nu kan skænderiet blive til en sag for politiet.

Af Jonas Sand - 3. september 2018 kl. 21:55

Det udviklede sig dramatisk, da TV3 mandag aften sendte det andet afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’. Her kom Martin og Sasha op at skændes, og det endte både med hårde ord og tårer, inden Sasha brød sammen og efterfølgende fortalte holdkammeraterne, at hun var født som dreng.
– Jeg havde tænkt mig, at jeg ville fortælle dem det, men jeg havde ikke tænkt, at det skulle være sådan. Det var virkelig hårdt, og jeg syntes ikke, at Martin var særlig sød ved mig. Han svinede mig til, og alle de andre sad bare og så passivt til. Efterfølgende har de fortalt, at de bare var lidt i chok over min afsløring. Men han var så modbydelig, og det har gjort virkelig ondt, fortæller Sasha til Realityportalen.
SE VIDEOEN: Her afslører ‘Robinson’-babe, at hun er født som mand
Bag skænderiet lå der ifølge Sasha en forklaring, som tv-seerne ikke fik lov til at se. Hun fortæller, at Martin havde forsøgt at have sex med hende om natten, mens kameraerne var slukkede, men at det havde hun afvist.
– Herefter ændrede alt sig bare. Vi havde jo haft et fint forhold indtil da. Jeg havde også krammet ham, da han var taget til dyst dagen før, og jeg var glad, da han igen kom tilbage til lejren. Men efter jeg afviste ham om natten, blev han bare sur, og så svinede han mig til dagen efter, siger Sasha.
– Jeg konfronterede ham også med det under skænderiet, men det var ikke med på skærmen. TV3 har klippet det ud og holdt hånden over ham, fordi de ikke vil ødelægge noget for Martin herhjemme, hvor han har kæreste og børn. Jeg synes ikke, at det er i orden, for det er sandheden.
LÆS OGSÅ: Deltager tvunget ud af ‘Robinson’: Sådan går det i dag

Martin: Vi vidste, at hun havde været mand

Martin afviser kategorisk, at han skulle have forsøgt at have sex med Sasha på ‘Robinson Ekspeditionen.
– Det passer ikke, lyder hans reaktion på de beskyldninger, da Realityportalen fanger ham over telefonen.
– Vi sov alle sammen nærmest i en bunke, så jeg tror, der ville være nogle af de andre på holdet, der havde bemærket det, hvis jeg havde forsøgt at have sex med hende. Det sidste man tænker på under ‘Robinson Ekspeditionen’ er sex, for man er så sulten og afkræftet. Hun er lidt en stakkel, og hun har også fortalt, at hun gik til tre forskellige psykologer, så der er jo nok et eller andet, der ikke helt er, som det skal være.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
Martin fortæller, at det heller ikke kom som et chok for hverken ham eller holdkammeraterne, da Sasha fortalte dem, at hun var født som dreng.
– Vi kunne se, at hun havde et adamsæble, og hun groede også skæg som os mænd. Det ville i hvert fald være første gang, at jeg så det sådan på en kvinde så. Vi kunne også høre det på hendes stemme. Så vi vidste det udmærket godt inden, siger Martin og tilføjer:
– Men det er der heller ikke noget galt med. Folk må være transkønnede, homoseksuelle eller hvad de nu vil. Det har jeg intet imod. Man er lige så meget værd som menneske, uanset hvad man er. Men det er bare ikke lige det, jeg tænder på, siger Martin.
I stedet lå hans problemer med Sasha et helt andet sted. Tv-seerne kunne allerede i første afsnit se, hvordan Sasha svømmede væk fra de kæmpende holdkammerater under første dyst, og ifølge Martin hjalp hun heller ikke til, da de kom til lejren.
– Vi begyndte alle sammen at lave en lejr, og vi gik på opdagelse inde i junglen for at finde mad. Sasha bidrog ikke med det mindste. Hun lå bare og solede sig hele tiden. Og det bliver man sgu sur over, når alle andre knokler. Det gjorde jeg også meget klart for hende.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program

Meldt til politiet

Sasha fortæller, at sagen ikke er afsluttet, selv om de længe har været tilbage i Danmark. Herhjemme er det faktisk blevet så slemt mellem dem, at hun har følt sig nødsaget til at kontakte politiet.
– Han har skrevet nogle virkelig grimme og truende ting til mig. Han har blandt andet skrevet, at han ville ønske, at han havde en tidsmaskine, så han kunne rejse tilbage i tiden og give min far en pakke kondomer. Han har også skrevet, at jeg må være blevet kneppet af mine forældre. Han har skrevet nogle virkelig grimme ting, siger Sasha, der har vist Realityportalen de omtalte beskeder.
– Derfor har jeg meldt ham til politiet, og jeg har søgt polititilhold mod ham. Jeg føler mig bange og usikker efter hans beskeder, og det gider jeg ikke. Han har virkelig været modbydelig og er gået langt over grænsen.
LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

“Hun ville bare skabe drama”

Hjemme i Danmark har Martin en kæreste gennem næsten 14 år, og parret har sammen to børn. Han fortæller, at kæresten ikke tror på beskyldningerne, og derfor tager de det heller ikke så tungt. Han er dog ikke overrasket over, at Sasha er involveret i drama efter ekspeditionen.
– Hun fortalte pigerne på øen i fortrolighed, at hun bare gerne ville have foden inden for i realityverdenen, og at det var derfor, hun tilmeldte sig. Hun var kun med for at skabe drama og opmærksomhed, og så skulle hun jo finde en, det skulle gå ud over. Det blev så mig, siger Martin, der gætter på, at han blev syndebuk, fordi han brokkede sig over, at hun ikke lavede nok.
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
Martin fortæller, at han har svært ved at forstå, hvorfor hun pludselig tog det hele op, da de igen kom til Danmark.
– Efter vi begge røg ud af ekspeditionen, kom vi på samme hotel, hvor vi talte ud om det og besluttede os at slå en streg over det, for vi havde jo begge bare være sultne og pressede. Jeg sørgede også for, at vi fik lidt varmt overtøj til turen hjem, og jeg bar hendes bagage. Da vi kom til lufthavnen og var med vores familier, krammede vi hinanden farvel, så der var intet der, siger han.
Det ændrede sig dog efter lidt tid.
– Der var en ‘Robinson’-fest, som de selv arrangerede, hvor jeg desværre ikke kunne komme. Her fik jeg tilsendt videoer fra de andre af Sasha, der bare sad og svinede mig til og sagde, at det var godt, jeg ikke var der, for så havde hun kastet op. Jeg forstod ikke hvorfor, men hun svinede mig virkelig til. Så jeg tror måske mere, det har handlet om, at jeg ikke var interesseret i hende – og ikke omvendt, siger Martin og fortæller, at Sasha på øen pegede på ham som en af de pæneste mænd på ekspeditionen.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Martin indrømmer grove beskeder, men …

Mens Martin afviser Sashas beskyldninger om, at han skulle have lagt an på hende, så forholder det sig anderledes med de beskeder, hun påstår, at han har skrevet til hende, og som hun skulle have politianmeldt ham for. Han indrømmer nemlig, at han har skrevet dem, efter hun svinede ham til til den føromtale fest.
– Jeg har ikke forsøgt at have sex med hende. Men de beskeder, hun siger, at jeg har skrevet til hende, det er rigtigt nok – lige undtagen hun påstår, at jeg har skrevet, at jeg ønsker, at hun dør. Det passer ikke, for jeg har bare sagt, at jeg ønsker, at hun aldrig var blevet født. Det er ikke det samme. Men jeg fortryder ikke, at jeg har skrevet beskederne. Hun fortjener hvert et ord, slår Martin fast.
Martin har ikke hørt fra politiet i forbindelse med sagen, men han frygter heller ikke en anmeldelse fra Sasha.
– Jeg har ikke hørt fra politiet, men hun har sagt, at hun ville melde mig. Jeg har dog bare forklaret hende, at hun jo ikke kan melde mig for at sige, at jeg ville ønske, at hun aldrig var blevet født. Jeg har ikke truet hende, siger Martin og slår fast, at han ikke vil tage et eventuelt polititilhold så tungt.
– Hun må da meget gerne søge polititilhold mod mig. Det går jo begge veje, så det betyder vel også, at hun ikke må komme i nærheden af mig. Det vil da være at gøre os begge en tjeneste, griner han.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

TV3: Derfor er det ikke med i programmet

Realityportalen har efterfølgende været i kontakt med TV3, der har genset optagelserne fra den pågældende episode. Her afviser man, at Sasha konfronterede Martin og holdkammeraterne med tilnærmelserne under skænderiet i programmet.
– Det er i hvert fald ikke med på nogle af de optagelser, som vi har, siger programredaktør Jesper Kynde, der afviser, at man har klippet det ud fra afsnittet.
Han fortæller dog, at Sasha en uge efter sit exit fortalte kameraholdet om Martins tilnærmelser, men at man ikke valgte at tage det med i programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe får ny rolle på TV 2 Zulu
– Der skete det, at de havde et skænderi på dag 3 af ekspeditionen, hvor vi spurgte dem ind til det efterfølgende. Her svarede Sasha, at hun var ked af uoverensstemmelserne, men at hun ikke vidste, hvad der var gået galt, og at hun håbede, at de kunne komme videre sammen. Fire dage senere var der så det store skænderi, og Sasha røg efterfølgende ud, fordi hun tabte dødskampen, mens Martin røg ud på grund af en dårlig ryg.
– En uge senere lavede vi så et opsamlingsinterview, og i den forbindelse havde Sasha noget på hjertet. Hun fortalte, at Martin havde gjort tilnærmelser til hende, men på daværende tidspunkt var de begge ude af ekspeditionen, og det var ikke muligt at få Martin til at forholde sig til det. Derfor valgte vi, at vi ikke skulle tage det med. Det er klart, at hvis hun havde taget diskussionen åbent med de andre, så havde vi også spurgt ind til det og nok haft det med i programmet. Vi har ikke klippet noget ud, slår Jesper Kynde fast.
Realityportalen har været i kontakt med Københavns Politi, der dog ikke ønsker at be- eller afkræfte en eventuel politianmeldelse, da der er tale om en sag mellem enkeltpersoner.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare