DRAMA efter 'Luksusfælden: Casper opsøgt af eks-forlovede: Du skylder mine forældre penge

Caspers eks-kæreste kommer frem med grove beskyldninger mod ham efter aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’.

Af Jonas Sand - 20. oktober 2015 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ kunne du møde Casper. Han havde meldt sin kæreste Luna, der er gravid med parrets første fælles barn, til programmet, fordi hun i mange år bare havde lukket øjnene for sin gæld og skyldte mange penge væk.
Gælden var vokset over hovedet på parret, der med hjælpfra eksperterne kom tilbage på sporet. Og det har de været siden.
– Det er gået godt, siden eksperterne var her. Vi får betalt af på gælden, og faktisk betaler vi mere af, end vi skal i forhold til budgettet, fortæller Casper til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG på ‘Luksusfælden’: Biblioteksregning på 90.000 kroner
Problemer med eks-kæresten
Derfor kæmpede parret blandt andet med en biblioteksregning på 90.000 kroner og en regning fra en tidligere flytning på 47.000 – begge poster var gæld, som Luna havde stiftet, før hun mødte Casper.
Men hun er ikke den eneste med ubetalt gæld fra fortiden, hvis man spørger Caspers eks-kæresten, Helena Bach Hansen. Ifølge hende har Casper i årevis lukket øjnene for en gæld til hendes forældre, som de sammen stiftede.
Hun var forlovet med Casper frem til 2013, og her levede de i en periode godt af hendes forældres penge. De betalte blandt andet husleje, en ferie til Bulgarien og indskud til en lejlighed, som parret aldrig nåede at flytte ind i.
– Mine forældre fik en forsikringssum, og det udnyttede Casper og jeg til at låne nogle penge af dem. Siden gik vi fra hinanden, inden de blev betalt tilbage – og Casper har ikke tænkt sig at betale sin del tilbage, fortæller Helena Bach til Realityportalen.dk.
– Vi har ellers givet ham mange chancer, og mine forældre har været gode ved ham og bare sat beløbet på 10.000 kroner. Men han har blokeret mig på Facebook, efter jeg bad om at få pengene igen.
LÆS OGSÅ: Daisy fra ‘Luksusfælden’: Eksperterne fordrejer sandheden
Casper nægter
Det er dog ikke en historie, som Casper kan nikke genkendende til. Han indrømmer, at parret lånte penge af svigerforældrene, men hævder, at de har lavet en aftale.
– På et tidspunkt blev jeg forlovet med Helena, og der sagde hendes forældre, at vi bare skulle glemme de penge, som vi skyldte dem. Det havde jeg det lidt dårligt med, men de insisterede, så sådan blev det.
– Jeg kan selvfølgelig kun gætte, men jeg tror, hun står frem nu for at ramme mig en sidste gang. Jeg gik fra hende på en ret uheldige måde, og jeg var hende utro. Jeg ved godt, at det ikke var i orden, men sket er sket.
Sådan forholder det sig dog ikke, slår Helena fast. Hun har dog efterhånden opgivet at få sine penge.
– Jeg er ovre ham, og jeg er kommet videre for længe siden. Jeg bærer ikke nag til ham. Det handler kun om, at han skal stå til ansvar for det, som han har gjort. Han skal betale de penge, han skylder. Men hvis han ikke vil det, så kan vi ikke rigtigt gøre så meget.
LÆS OGSÅ: CHOK efter ‘Luksusfælden’: Nu er vi gået fra hinanden
Kæmper stadig med biblioteksregning
Selv om det går godt for Casper og Luna, så er der stadig én ting, der halter. Parret har nemlig endnu ikke fået styr på den kæmpe regning til biblioteket, som lød på svimlende 90.000 kroner.
– Nej, dem skylder hun stadig. Hun forsøger at få fat i en dame fra betalingskontoret i Randers, men det er åbenbart svært. Og så skal hun snart føde, så vi har haft lidt andet at tænke på. Men hun skal snart i gang. Det skal jeg nok sørge for, siger Casper, der igen er droppet ud af sin uddannelse.
– Nej, jeg går ikke i skole mere. Jeg har nogle problemer med en depression, og det kæmper jeg stadig med. Så nu har jeg snakket med kommunen om at komme i praktik som lastbilchauffør.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ ‘X Factor’-Martin er tilbage: Hør hans nye single her
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.