Drama i dating-program: I pisser på os

Et par af fyrene kommer i bad standing hos de øvrige deltagere i aften, og flere mener, at fyrene pisser på programmet og på dem.

Af Louise Vilsbøl - 19. februar 2015 kl. 17:52

Der er dømt drama i aftenens afsnit af ‘Det perfekte match’. To af fyrene får mulighed for at tage to piger med på date og dermed komme i match-boxen senere. Men gruppen er langt fra tilfreds med fyrenes valg, som de mener er useriøse.
– I laver nogle valg, der for mig at se er helt hen i vejret. Hvis I tager pis på det her eksperiment, så pisser I på mig, og det vil jeg fucking ikke have, lyder det fra Kjærgaard, som er tydeligt frustreret.
De øvrige deltagere tror nemlig mest af alt, at fyrenes valg er faldet på de to piger, fordi de ikke tror, at de er et match og dermed er de sikre på, at de ikke skal forlade villaen. En teori, som fyrene afviser i plenum, men da Daniel sidder foran kameraet alene indrømmer han, at det er præcis derfor, at han har taget sit valg.
Det er dog ikke det eneste drama, som Daniel bliver centrum for i aftenens afsnit. Her bliver han nemlig også afsløret i en stor løgn, som får store konsekvenser for de andres opfattelse af ham inde i huset.
LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører sin vildeste date
LÆS OGSÅ: Er Freja og Daniel et perfekt match?
LÆS OGSÅ: Se alle deltagerne i ‘Det perfekte match’
Se med i aften i ‘Det perfekte match’ kl. 21.00 på Kanal4, og få en forsmag på dramaet her:

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.