DRAMA: Caitlyn Jenner om ødelagt forhold til Khloé Kardashian

Caitlyn Jenner mener ikke, at forholdet til bonusdatteren Khloé Kardashian har været det samme, efter kønsskiftet. Nu reagerer Khloé.

Af Anna Løwe - 3. december 2019 kl. 14:59

Man skal ikke lede længe hos Kardashian/Jenner-klanen, hvis man er ude efter drama.
Denne gang stiller Khloé Kardashian sig kritisk overfor Caitlyn Jenners påstand om, at de ikke har talt sammen i fem-seks år, fordi Khloé angiveligt ikke skulle forstå Caitlyns kønsskifte. Kilder tæt på familien fortæller TMZ, at Khloé er oprigtigt forvirret over, hvorfor Caitlyn skulle påstå, at deres forhold er lunkent.
LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne tager vild porno-beslutning’
Det hele startede, da Caitlyn deltog i den australske version af ‘I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!’, hvor en meddeltager spurgte Caitlyn, hvordan hun fortalte familien om sin planlagte kønsskifteoperation.
– Af en eller anden grund var Khloé sur over et eller andet gennem hele processen, fortæller Caitlyn og fortsætter:
– Ærligt talt… Der er gået fem-seks år nu, og jeg har ikke rigtig talt med hende siden.
LÆS OGSÅ: ‘Se chok-reaktionen: Kris Jenner møder Caitlyn Jenner for første gang’

Støttede altid Caitlyn

Kilder tæt på Kardashian-siden fortæller, at Khloé slet ikke kan genkende det billede, Caitlyn tegner. Caitlyn sprang ud i 2015, så de fem-seks år stemmer ikke overens med den faktiske tidslinje. Ifølge kilderne var Khloé ikke andet end støttende og opmuntrende og blev først påvirket, da Caitlyn var noget ubehøvlet over for sin tidligere hustru, Kris Jenner, i sin selvbiografi.
Både Khloé og Caitlyn har siden deltaget i diverse familiearrangementer, og Khloé sendte en stor buket lyserøde roser til Caitlyn, da hun fyldte 70. Der er altså ikke noget om snakken, hvis man spørger Khloé, og det siges, at hun er såret over Caitlyns udtalelse.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel forlader Danmark igen
Se klippet fra ‘I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!’ nedenfor:


LÆS OGSÅ: Brød Khloé Kardashian loven med graviditetsafsløring?
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold