DR tester Amalie Szigethys intelligens

Realitystjernen bliver af flere opfattet som uintelligent, men det vil hun nu gøre op med.

Paradise hotel, diver i junglen, Amalies verden
Af Mikkeline Andersen - 15. januar 2015 kl. 10:20

“Du ligner en russisk roulette” og “halvdelen af Danmarks befolkning har sikkert siddet i fodlænke” er bare nogle af de såkaldte sprogblomster, der har gjort, at Amalie Szigethy måske ikke opfattes som Danmarks klogeste.
Realitystjernen mener dog ikke, at hun ikke er den skarpeste kniv i skuffen, og derfor har hun sagt ja til at få testet sin intelligens i et program på DR2, det skriver Her & Nu.
I programmet, som bliver vist d. 28. marts, skal Amalie udover en intelligenstest Amalie også igennem en militærsession og lave interviews med andre kendte, som hun ser op til. Kilder på produktionen fortæller ugebladet, at listen over personer, som Amalie gerne vil snakke med, blandt andet skulle tælle Dronning Margrethe.
LÆS OGSÅ: Amalie: 2014 var et hårdt år
LÆS OGSÅ: Amalie slår fast: Jeg skal tjene flere penge
Amalie: En helt ny side af mig
Det har ikke været muligt for ugebladet at få en kommentar fra hverken DR eller Amalie, men på sin blog skriver Amalie følgende om sine nuværende tv-projekter:
– Jeg glæder mig SÅ sindssygt meget til at kunne fortælle, hvad jeg har gang i. Det bliver virkelig anderledes, og man kommer til at se sider af mig, man aldrig har set før! Jeg håber, at I alle sammen vil tage godt imod det. Ligeså snart jeg må fortælle, hvad jeg optager til, så vil det første sted være her på min blog, så hold rigtig godt øje, skriver hun og fortsætter:
– Ikke nok med, at jeg optager til EN kanal, så optager jeg også til en anden kanal. Så der kommer masser af tv med mig i 2015. Det bliver så sjovt. Føler mig heldig stadig at få lov til at lave det jeg elsker.
Det lyder lovende, og vi glæder os til at se mere til Amalie i løbet af året.
LÆS OGSÅ: Amalie: Peter og jeg er stadig on and off
LÆS OGSÅ: Anna om sine sprogblomstter: Jeg er ikke den nye Amalie
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.