DR-stjerne har født

Den tidligere ‘Fangerne på fortet’-deltager og tv-værts fødsel gik så stærkt, at hun fødte på gulvet på badeværelset.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. oktober 2021 kl. 13:57

Fire er blevet til fem hos Sofie Østergaard og kæresten Sebastian Richelsen, for Sofie har født en lille pige, der fik en god, men vild begyndelse på livet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen

– Ventetiden er forbi. Til stor overraskelse for os alle, gemte der sig en lillesøster i min mave. Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel på vores badeværelse, men takket være gode venner, falckredderne J & D og ikke mindst den vildeste far og fødselshjælper af dem alle Sebastian Richelsen, har vi alle fem det godt, skriver 39-årige Sofie i et opslag på Instagram, hvor hun sidder med den lille guldklump.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Freja og Claudia fortæller om deres exit i ‘Vild med dans’…

Sofie og Sebastian er i forvejen forældre til to drenge, Villy på fem år og Geo på tre år, der har budt lillesøster kærligt velkommen til verden.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-stjerne i stor sorg: Jeg har grædt hele ugen

– Hendes storebrødre elsker deres lillesøster, og hun var så absolut værd at vente på, kan man læse videre i den nybagte mors opslag.

Sofie er tidligere vært på DR Ramasjang og DR Ultra, og hun har været vært på en lang række børneprogrammer. Blandt andet ‘MGP’, ‘Sommer Summarum’ og ‘Sofies univers’. I sommeren 2020 kunne man følge hende på skærmen i TV3’s ‘Fangerne på fortet’.

Artiklen fortsættes under billedet…

Sebastian Richelsen og Sofie Østergaard. (Foto: Janus Nielsen)

Også kæresten, der er journalist, tidligere politibetjent og tv-vært, deler den glædelige nyhed på sin Instagramprofil.

– Vi troede ikke, vi kunne lave piger, men der tog vi fejl. En smuk og sund pige kom til verden på vores toiletgulv ved en ikke planlagt hjemmefødsel. Sofie Østergaard var super sej og badass. Begge familiens piger har det godt, og familiens tre drenge er bare glade og stolt, skriver Sebastian.

LÆS OGSÅ: Nu går Bolettes drøm med Jaffer i opfyldelse

Læs mere om