DR ændrer ‘Gift ved første blik’: Det må ikke vises på tv

I sidste øjeblik er der blevet klippet en bestemt scene ud af aftenens program.

Af Louise Vilsbøl - 16. september 2021 kl. 11:08

Forud for torsdagens afsnit af ‘Gift ved første blik’ får pressen tilsendt ugens afsnit, så man kan se det på forhånd og forberede artikler og interviews til programmet. Men i denne uge vil det program, som pressen har modtaget, ikke ramme de danske tv-skærme.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Ditte Julie fortæller om hus og kærligheden.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret

Sent i går kom der nemlig en mail ud til pressen fra kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, som tager sig af pressen omkring ‘Gift ved første blik’ på vegne af Snowman Produktion og DR. I pressemeddelelsen lød det.

– Der er sidste ændringer til program 5 af Gift ved første blik, som I har modtaget klausuleret. Vi beklager de gener, det kan have for jer, der har forberedt artikler. Konkret drejer det sig om en debat, som parret Pernille og Michael har omkring politik, som måske kan have betydning for de allerede producerede artikler eller anmeldelser, som I har forberedt.

LÆS OGSÅ: For første gang: Ditte Julie afslører detaljer om begge brud

Politisk diskussion er fjernet

Her til morgen modtog pressen så en ny version af programmet, hvor indledningen til en diskussion om politik mellem Pernille og Michael var klippet ud. I fraklippet kunne man blandt andet høre Michael, som stemmer rødt, kalde Pernille Vermund fra Ny Borgerlige for racist.

Den kommentar faldt ikke i god jord hos Pernille, som stemmer blåt.

– Vi er jo forskellige blokmæssigt, vær lige obs på, jeg er på den blå side, du er på den røde. Jeg kunne aldrig nogensinde finde på at svine nogen på den røde side. Det er sådan noget, særligt når man har den holdning, du har og stemmer det, som du gør, så burde man være åben for muligheder, lyder det fra Pernille i programmet, hvortil Michael tilføjer:

– Vi er godt nok ikke enige om ting, kan jeg godt høre.

Efterfølgende tager parret hele episoden op hos hos programmets ekspert, og den del kan man altså stadig se i aftenens program, som bliver vist kl. 20.00 på DR1.

Realityportalen / HER&NU arbejder på en kommentar fra Michael og produktionsselskabet bag programmet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste