Dovne Robert skal overleve i 'Robinson Ekspeditionen'

Den 15. sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’ er endnu ikke rullet over skærmen, men allerede nu er et kendt ansigt blev afsløret.

Af Mikkeline Andersen - 4. juni 2013 kl. 13:20

Når ‘Robinson Ekspeditionen 15’ ruller over skærmen, vil seerne kunne nikke genkendende til en person, der har været gennem noget af et medieræs. Dovne Robert, som han i folkemunde kaldes, er nemlig at finde i den kommende sæson af reality-programmet. Men Robert Nielsen er ikke blevet castet til programmet, fordi han er et kendt ansigt.
– Vi kan roligt love, at man som deltager skal gøre sig voldsomt fortjent til at vinde – gennem blandt andet fysiske og psykiske udfordringer, skriver programdirektør Morten Mogensen fra TV3 på programmets hjemmeside.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Kasper i ‘Dagens mand’
Dovne Robert som præmie
Som altid handler ‘Robinson Ekspeditionen’ om overlevelse. Roberts første udfordring blev at bygge en tømmerflåde, der kunne fragte ham fra den øde ø, han var anbragt på, og hen til de andre deltagere. Missionen lykkedes for ham, og ekspeditionsleder, Jakob Kjeldberg, spurgte, om de øvrige deltagere kunne kende ham. Umiddelbart var svaret nej.
– Han ligner Biker-Jens, var den første reaktion fra gruppen.
– Nej, svarede en anden. – Det er ham, der ikke vil lave noget.
Efterfølgende blev deltagerne udsat for en konkurrence, hvor Robert var præmien. Det store spørgsmål er så, om vinder-holdet ville have deres præmie.
LÆS OGSÅ: Charlotte er bekymret for Amalie
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.