Dommerne i nyt danseprogram fortæller: Derfor skal I se med - Her & Nu

Dommerne i nyt danseprogram fortæller: Derfor skal I se med

De tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen giver flere detaljer om aftenens nye talentprogram.

Af Rikke Lynge - 7. august 2020 kl. 11:00

I aften er der premiere på det helt nye danseprogram ‘Den vildeste danser’. I talentshowet leder de tre dansekaptajner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie Pedersen efter landets mest passionerede dansere. Danserne kæmperne om at danse sig til en plads på en af de erfarne kaptajners hold – og forhåbentlig nå hele vejen til finalen, hvor vinderen får titlen som ‘Den vildeste danser’, 100.000 kroner og en optræden i ‘Vild med dans’ senere på efteråret.

Ifølge Silas Holst er der god grund til at se med.

– Jeg glæder mig til at vise hele Danmark alt det helt vanvittige talent, der går rundt i Danmark. Jeg vidste slet ikke, at det høje niveau fandtes så bredt i dette land. Det gør mig stolt, fortæller Silas Holst til Realityportalen forud for aftenens premieredag.

LÆS OGSÅ: Silas Holst får stor drøm opfyldt

Den kvindelige dansekaptajn Mille Gori er mest kendt hos børn og børnefamilier som Motor Mille i Ramasjang, men man skal ikke undervurdere hendes rolle i showet.

– Jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg er en blanding af wildcardet og det sorte får, fordi ingen rigtig kender mig i den verden. Jeg håber, at jeg kun kan overraske, fordi man forhåbentlig ikke kan have for mange forventninger. Sandheden er, at jeg jo aldrig bliver Danmarks vildeste danser. Så skulle jeg have øvet mig i flere tusinder af timer mere. Men jeg ved utroligt meget om dansen, og jeg har gjort det utroligt meget. Jeg ser alt i billeder og dans, så på den måde tror jeg, at jeg kan komme med nogle historiefortællinger. Jeg er vildt spændt på, hvordan folk tager imod mig, fortæller Mille.

LÆS OGSÅ: Motor Mille er vildt forelsket: Jeg håber, vi flytter sammen

Silas Holst og Mille Gori får i dommertrioen selskab af Sonny Fredie Pedersen, der har vundet Danmarksmesterskaberne 16 gange i sportsdans. For 20 år siden viste han danskerne sine dansetalenter i programmet ‘Ingen slinger i valsen’, og siden har han bosat sig i USA, hvor han har stor succes med musik og dans, men nu er han rejst hjem for at være med i ‘Den vildeste danser’.

– Jeg sagde ja med det samme. Det kom på et helt perfekt tidspunkt. Jeg tror egentlig ikke, at jeg havde tænkt over det, men da jeg så fik tilbuddet, så kunne jeg bare mærke, at jeg virkelig havde lyst til at lave noget i Danmark. Der gik det op for mig, at jeg virkelig gerne ville hjem og lave noget, og at jeg faktisk havde længdes efter det, fortæller Sonny og fortæller, hvordan det er at sidde i dommerstolen:

– Det er aldrig sjovt at skulle være en hård banan, men en stor del af min dagligdag består i at undervise og være mentor. Så jeg er vant til at være hård og sige nogle ting på en konstruktiv måde, så på den måde har det ikke været så anderledes for mig.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I kan godt begynde at glæde jer til at se, hvad der får vores tre kaptajner til at reagere sådan her 👆🏻😍 #denvildestedanser

Et opslag delt af Den vildeste danser (@denvildestedanser) den

Publikum har magten

I de fire første programmer skal danserne fra hele landet stiller op – bag en stor spejlvæg. I salene sidder dansekaptajnerne og publikum klar – de kan se danserne, men danserne kan ikke se dem. Det er publikum, der bestemmer, hvilke dansere der skal videre fra audition. Det gør de ved at trykke på en lampe. Hvis 75 procent af publikum gør det, så åbner spejlene sig – og danserne er videre. Dansekaptajnerne har dog også lidt at skulle have sagt. De har hver én billet, de kan give til et danseact. Billetten giver direkte adgang til en plads på deres hold til liveshows – men altså kun hvis publikum har åbnet for spejlet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Christiane på romantisk weekend med kæresten

Det er Christiane Schaumburg-Müller og Christopher Læssø, der som værter styrer det nye danseprogram, som har premiere i aften kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Christiane Schaumburg-Müller og Christopher Læssø er værter i det nye danseprogram. (Foto: Daniel Stjerne/TV 2)