Dommen er faldet: Ude af ‘Vild med dans’

Så er det afgjort. Konkurrencen har nu rundet halvvejen, men ét par slap ikke med videre.

Af Amalie Jensen - 7. oktober 2022 kl. 22:00

Syv par var på dansegulvet i aftenens ‘Vild med dans’, men efter endnu en fredag i dansens tegn er dansefamilien nu blevet skåret ned til seks par.

Det blev Heidi Frederikke Rasmussen og Michael Olesen, der trak det korteste strå, efter de havde været i omdans mod Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen deler vilde fødselsbilleder

Parret fik en sidsteplads af dommerne og blev heller ikke reddet af seerne, og derfor slutter danseeventyret i aften for parret, der opnåede en syvendeplads i konkurrencen.

– Det har været noget af det bedste, jeg nogensinde har sagt ja til. Det har været en vild rejse at være på. Først og fremmest har det været en ubeskrivelig gave, lød det kort efter afgørelsen fra Heidi Frederikke.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Vild med dans’-deltager single igen

Bookmakerne ramte næsten rigtigt

Danske Spil havde spået, at Jenna Bagge og Joel Hyrland i aften skulle kæmpe mod Heidi Frederikke og Michael Olesen om at forlade ‘Vild med dans’ – og sidstnævnte var sat til at blive de endelige tabere af omdansen.

I sidste uge ramte bookmakerne helt ved siden af, og der har hidtil gennem sæsonen tegnet sig et billede af stor uenighed mellem dommere, seere og bookmakere i forhold til, hvem der skal forlade konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Sonny afslører kæreste: Klar til børn

Denne gang formåede bookmakerne dog at ramme (nogenlunde) rigtigt. Heidi Frederikke og Michael blev stemt ude af både seerne og dommerne.

Joel og Jenna blev derimod placeret på en tredjeplads af dommerne, og det var seerne enige i, for de dansede sig elegant forbi omdansen i aften.

Det er fortsat Caspar Phillipson og Malene Østergaard, der er storfavoritterne til at vinde hele sæsonen 2022 af ‘Vild med dans’, og de dansede sig igen let gennem aftenen, selvom de dog ikke fik så mange rosende ord, som de plejer, og fik en delt femteplads af dommerne.

LÆS OGSÅ: Pitzner frygter for sønnen

Fest på dansegulvet

I aften blev det fejret, at parrene var nået halvvejs i konkurrencen, med drømmekategorien “Ønskedans”. Her kunne parrene vælge at danse street-, show- eller moderne dans, og derfor blev det en aften med smæk på.

Der blev også givet sæsonens første 9-tal af Marianne Eihilt til Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen, og generelt ligger pointene højere end sædvanligt.

LÆS OGSÅ: Jimilian med stor gestus til Asta i aftenens ‘Vild med dans’

Jimilian, der vandt konkurrencen sidste år med sin dansepartner Asta Björk, gæstede studiet for at synge til Asta og Daniels dans. Her gav han en eksklusiv optræden med en unik sang, der aldrig bliver udgivet, men hvor ‘Vild med dans’ blev flettet ind til sidst i sangen.

Også Fyr og Flamme var en tur forbi studiet, hvor de fyrede op for noget af en fest.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjernes store problem: Jeg er en dårlig taber