Døde lige før brylluppet: Nåede at få en helt særlig gave

Nathalies morfar havde festtøjet parat til dagen, hvor Nathalie skulle giftes. Men han nåede aldrig at komme med til brylluppet. Til gengæld fik han givet sit barnebarn en gave, som der var en helt særlig mening med.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. januar 2021 kl. 20:55

Nathalie Mathorne havde et helt særligt bånd til sin morfar, Allan Thomsen. Han var en slags ekstra far for hende og en bedste ven.

Men desværre blev han alvorligt syg af kræft, og i foråret for to år siden måtte han opgive kampen mod sygdommen. Det var få måneder før, at Nathalie skulle giftes med Mads Bislev Jakobsen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

– Min morfar havde købt tøj og sko til vores bryllup, men et par måneder før brylluppet vidste han godt, at han ikke ville nå at opleve det, fortæller Nathalie til Realityportalen.

En af Allans helt store drømme var, at han skulle møde Nathalis børn og se dem vokse op. Men han nåede ikke engang at få beskeden om, at Nathalie var gravid, han vidste kun, at hun og Mads gerne ville være forældre. Derfor gav han dem en tidlig bryllupsgave.

LÆS OGSÅ: CHOK: Katerina Pitzner anholdt

– Han valgte at give nogle penge, som vi så skulle bruge til en fremtidig baby. Vi sad hjemme hos ham, hvor han fortalte, at denne gave var helt speciel, for han ville ikke nå at se os blive forældre, siger hun.

Nathalie Mathorne og Mads Bislev Jakobsen. (Foto: Lars E. Andreasen.)

Den 3. maj 2018 døde Allan, han blev 70 år gammel. Nogle måneder senere, den 11. august, blev Nathalie og Mads gift i Marmorkirken. Den 2. oktober sidste år blev parret forældre til Hubert.

LÆS OGSÅ: Er Mikkel ven eller kæreste? Amalie Szigethy forklarer rollerne

De har siden brugt pengene til en slyngevugge, som de bruger hver dag.

– Derudover skal vi købe noget, så Hubert kan mindes min morfar. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på ham. Han ville have elsket lille Hubert, og der ingen tvivl om, at meget af min barsel var blevet brugt ovre hos ham, hvis han var her i dag.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

Læs mere om