DJ Martin Jensen får hjælp af sin forlovede i ‘X Factor’: Hun pynter på dem alle

Den nye ‘X Factor’-dommer benytter sig af sin nordirske kæreste Natasha Thompson, der er stylist og model.

Af Kenth G. Madsen - 12. februar 2021 kl. 8:58

Når DJ Martin Jensen træder ind som dommer i ‘X Factor’-rampelyset på TV 2, så er han forinden blevet stylet fra top til tå af sin jævnaldrende forlovede Natasha Thompson fra Nordirland. Hun er nemlig ansat til at tage sig af ham personligt samt deltagerne i +23-kategorien, som han er mentor for.

På hendes Instagram-profil kan man ved selvsyn studere hendes private billeder med diverse gøremål – herunder som flot fotomodel. På sin profil skriver hun både stylist, model, økonom, sanger og sangskriver på som færdigheder.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen svarer på kritik: Ukulelen er ikke problemet

Den 29-årige hitmager er da også udmærket klar over, at han har skudt papegøjen, for kort før årsskiftet 2021 friede han under de mest romantiske forhold til hende på en strand i Maldiverne. Hvornår brylluppet skal stå, er endnu ikke meldt ud, men parret har været sammen i fire år og bor sammen i København

– Vi har været meget sammen under coronaen, fordi jeg ikke har kunnet arbejde, og det er jo gået meget godt, så nu må jeg se at få mig taget sammen til at fri, sagde Martin Jensen med et smil til Realityportalen i forbindelse med ‘X Factor’-pressemødet før jul. Her afslørede han også, at han kort efter ville aflægge besøg hos hendes nordirske familie, og det har nok været ved den lejlighed, han bad om hendes hånd.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki gravid: Afslører kønnet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Martin Jensen (@djmartinjensen)

Martin Jensen har også en 11-årig datter fra et tidligere forhold. Hun bor hos sin mor i Jylland, og far og datter facetimer og ses med jævne mellemrum.

LÆS OGSÅ: Derfor ville Gunnvør ikke have fruerne med til Færøerne

LÆS OGSÅ: Stine afslører: Min mor er ikke en del af mit liv

Læs mere om