Divyas hemmelighed: Jobsamtale i kælderen - Her & Nu

Divyas hemmelighed: Jobsamtale i kælderen

Det foregik på en ganske særlig og hemmelighedsfuld måde, da Divya skulle have job hos TV2.

Af Lise Benzon - 9. februar 2020 kl. 13:54

De fleste kender efterhånden 41-årige Divya Das bedst som TV 2-nyhedsvært. Men før det var hun meteorolog på DR, og skiftet til TV 2 News i 2006 foregik ikke helt traditionelt.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand søger kærlighed’-par: Derfor er vi ikke sammen længere
Divya havde på DR forespurgt på muligheden for at skifte fra vejr til journalistik, men svaret var ikke lovende – derfor lagde hun en føler ud hos TV 2’s daværende nyhedschef, Michael Dyrby, og han tilbød en casting. På grund af hendes kendte ansigt, måtte den dog foregå i al hemmelighed.
– Det endte med, at jeg skulle mødes med Per Christiansen og Jes Dorph i en kælder på Nørrebro, og jeg ankom iført stor hat og solbriller. Der læste jeg nyheder op i ti minutter foran kameraet, så de kunne vurdere, om jeg havde evnerne. Så gik jeg igen iført min hat og solbriller. Og jeg fik jobbet, fortæller Divya Das til Hendes Verden.
LÆS OGSÅ: TAG TESTEN: Hvilken ‘Forsidefrue’ er du?
Skiftet til TV 2 News førte som bekendt til flagskibet ”Nyhederne”, og siden da har Divya Das fulgt stien som nyhedsjournalist. Hun er nu korrespondent for samme tv-station i London, hvor hun bor sammen med sin forlovede og ”kollega” fra DR, Kim Bildsøe Lassen.

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen (Foto: Lars E. Andreasen)


LÆS OGSÅ: Afløser ‘Årgang 0’: Her er familierne i ‘Årgang 2020’
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernes familietragedie: Dræbt ved en fejl