Divaen tilbage i 'Mig og min mor': Graviditeten bliver central

Når den nye sæson går i gang, vil Irina Babenko gerne have seerne med helt tæt på sin graviditet – og fødsel.

divaer i junglen, mig og min mor, fristet, selvoptaget
Af Mikkeline Andersen - 21. januar 2015 kl. 14:50

Den 4. februar ruller ‘Mig og min mor’ igen over skærmen på Kanal 4, og for anden sæson i træk bliver det med Irina Babenko og mor Mila som en del af programmet.
– Jeg har lagt klassisk reality party-TV på hylden, og eftersom dette dokumentarprogram følger med i vores dagligdag, og der er sket så meget siden sidste sæson – sådan heeelt vildt omvæltende meget – så ville vi gerne lukke jer ind i vores hverdagsliv igen, skriver Irina på sin blog og tilføjer:
– Jeg deler allerede meget med jer på bloggen, og i programmet kommer man endnu tættere på vores oplevelser og tanker. I kommer også til at se Morten lidt, som jo er den kommende daddy.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Derfor faldt jeg for Morten
Kameraerne med hele vejen
Irina er gravid og venter sammen med kæresten, Morten Brangstrup Olsen, en lille pige i slutningen af marts. Seerne kan forvente, at de kommer helt tæt på graviditeten og måske også fødslen.
– Det er min familie, kæreste og jeg, der afgør, hvad der skal ske i den situation (fødslen, red.). Fordi det ikke er noget, jeg vil kunne tage stilling til, når det går igang, så er vi nødt til at snakke alle muligheder igennem på forhånd, siger Irina til Realityportalen.dk.
Udover Irinas kæreste kommer mor Mila også til at være med ved fødslen. At mor kommer til at være ved realitystjernens side, beroliger Irina. Mila er nemlig læge, og derfor er hun vant til de ting, som sker sådan et sted.
– Jeg skal ikke tænke på andet end fødslen, når det er. Det er enormt svært at planlægge på forhånd, da jeg eksempelvis ikke ønsker andre end familien til stede, hvis noget går galt. Så den slags overvejelser er der klart, siger Irina og fortsætter:
– På den anden side så vil jeg gerne have seerne med hele vejen og selv have noget på bånd. Det kan være, der kommer rigtig meget med fra fødslen, og det kan være, der ikke kommer så meget med. Det må tiden vise.
Irina har termin den 26. marts.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg er blevet udnyttet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.