'Diva'-Sidney: Blondine-holdet er lort

En placering på blondine-holdet passede absolut ikke reality-stjernen. Og derfor tog han, som den første, flyet hjem til Danmark.

Af Marlene Juhl Skovgård - 29. januar 2013 kl. 11:31

Det var en tydelig irriteret Sidney Lee, man fik at se under holdopdelingen i første afsnit af ’Divaer i junglen.’ Den rutinerede reality-stjerne mente selv, at han tilhørte brunette-holdet og står derfor meget uforstående over for sin placering på blondine-holdet.
– Jeg følte, jeg havde ret til at være på brunette-holdet. Jeg har altid været mørkhåret. At TV3 så sætter holdene og bestemmer min hårfarve ud fra en paryk, jeg engang havde på i et program, synes jeg bare er lamt, forklarer Sidney Lee til Realityportalen.dk.
Ifølge Sidney stammer hans ’hårfarveproblem’ helt tilbage fra barndommen, hvor han var den eneste mørkhårede fyr i sin klasse. Han følte sig anderledes, men som årene gik, blev han mere og mere stolt over rent faktisk at være mørkhåret. Derfor var det vigtigt for Sidney at lave et statement helt fra start af:
– TV3 skulle kraftedeme ikke bestemme, hvem jeg skulle på hold med. Jeg har altid været mørkhåret, og alligevel vælger TV3 at lade den mest mørkhårede fyr tage hjem. De skal fandme høre på, hvad jeg siger!
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Patrick: Jeg vil vinde
Blondine-holdet er taber-holdet

Sidney nåede lige akkurat at være i junglen i to timer inden han gav op og tog tilbage til Danmark (Foto: TV3)

Sidney nåede lige akkurat at være i junglen i to timer inden han gav op og tog tilbage til Danmark (Foto: TV3)


Udover sine personlige grunde indrømmer Sidney også, at holdsammensætningen på blondine-holdet gjorde hans beslutning noget nemmere:
– Blondine-holdet var bare et totalt nederen hold. Jeg havde ikke en skid at tale med blondinerne om. På brunette-holdet var der bare fis og ballade, og den slags mennesker tilhører jeg. Personerne på blondine-holdet var bare røv tørre, fastslår Sidney som samtidig vurderede, at blondinerne ikke var et stærkt nok hold.
Ifølge Sidney Lee ville blondine-holdet tabe for mange af udfordringerne og derfor havne i lortelejren alt for ofte, hvilke Sidney ’The Diva’ heller ikke gad stå model til.
LÆS OGSÅ: Helene: Jeg er en diva
En ægte diva
Under holdopdelingen var Sidney overbevist om, at hvis han var vedholdende nok i sin beslutning, ville han til sidst få sin vilje og komme på brunette-holdet. Men den gik ikke.
– Jeg tænkte, det var tomme trusler, da TV3 sagde, at jeg godt måtte tage mine ting og gå, men de var sgu “serious”. Der var “no mercy”, fortæller en overrasket Sidney Lee til Realityportalen.dk.
Det var derfor en skuffet Sidney, som måtte se realiteterne i øjnene og erkende, at han ikke fik sin vilje denne gang.
– Jeg troede, at TV3 ville lave holdene om, hvis jeg sagde fra, men det gjorde de ikke. Jeg blev noget overrasket over, at de ville lade en stor personlighed (red. Sidney selv) gå.
LÆS OGSÅ: En vaskeægte diva-fest
Er glad for beslutningen
Selvom Sidney mener, at det var en dårlig beslutning fra TV3’s side ikke at efterkomme hans krav om at blive på brunette-holdet, fortryder han ikke sit valg om at forlade programmet, tværtimod.
– Det var en lettelse for mig at forlade junglen, for jeg synes ærlig talt, at blondine-holdet var et lortehold. Jeg holdt fast i min beslutning, og den står jeg ved.
Hvilken diva, der skal udfylde Sidney Lees plads på blondine-holdet, ved man endnu ikke. Men følg med på Realityportalen.dk og få nyheden som en af de første!
SE KLIPPET: SE DIVAERNE UDFOLDE SIG 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.