Diva-Pernille afslører: Ny kæreste

Pernille fra ‘Divaer og junglen’ er ikke længere single. Pernille har fundet melodien med sin bedste venindes lillebror.

Af Signe Mai Kærsgaard - 27. april 2013 kl. 9:41

For blot et par måneder siden gik Pernille fra realitykollegaen og kæresten Thomas Danamark (kendt fra ‘For lækker til love’, red.). Efterfølgende florerede der rygter om sød musik mellem Pernille og Stolle, men nu har den blonde realitystjerne fundet kærligheden i venindens lillebror Silas.

Her er Pernilles nye kæreste. (Foto: Privat)

Her er Pernilles nye kæreste. (Foto: Privat)


– Jeg er så glad for at have mødt ham, vi er så glade sammen. Kan ikke se mig selv med andre end ham. Når vi virkelig kigger hinanden i øjnene, er det som om, alt går i stå, og alt forsvinder omkring mig. Jeg har aldrig haft det sådan med en dreng, fortæller en nyforelsket Pernille.
LÆS OG: Nyt, hot realitypar
Var ikke forelsket i Thomas
Pernille havde forudset et langt og lykkeligt liv med ekskæresten Thomas. Desværre holdt forholdet kun et par måneder. Pernille er forelsket i sin Silas og erkender nu, at hun i forholdet til Thomas, ikke havde de samme slags følelser.
– Jeg havde aldrig rigtige følelser for Thomas. Det var mere forestillingen om, at det var perfekt, hvor det her bare er helt ægte, forklarer Pernille, og fortsætter:
– Jeg kan være mig selv med Silas, og vi har det vildt sjovt sammen.
LÆS OGSÅ: Paradise Pernille er single
Ikke for mange fremtidsplaner
Forholdet mellem Pernille og venindens lillebror Silas er stadig helt nyt, og ikke offentliggjort på Facebook. Derfor har parret heller ikke lagt planer for fremtiden endnu.
– Jeg har holdt det skjult en måned, men nu er det på tide at det kommer ud. Vi har ikke planlagt, om vi skal giftes og flytte sammen. Vi tager det som det kommer, slutter Pernille.
Der er da også god tid, for den 22-årige reality-divas nye fyr er kun 18 år gammel og går i 2.g, så parret har ikke så travlt.
LÆS OGSÅ: Stolle og Pernille: Vi hygger os
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.