Paradise-Maria: Jeg ville gerne være anonym

Da Maria tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ i går, havde hun håbet på, at hun ikke blev genkendt af de andre.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. april 2013 kl. 10:03

I gårsdagens afsnit indtog divaen Maria ‘Paradise Hotel’, forud for sit check-in havde Maria ikke de store forventninger, hun ville bare hygge sig og vinde. Hun havde dog en enkelt bekymring.
– Jeg var rigtig nervøs for at blive genkendt, jeg ville gerne have været anonym, hvis jeg kunne lave det om, fortæller Maria.
Først virkede det som om, at hendes drøm ville gå i opfyldelse, men de andre endte dog med at genkende Maria, som tidligere har været med i ‘Sommer i Sunny Beach og ‘Divaer i junglen’.
LÆS OGSÅ: Diva-Maria tjekker ind på ‘Paradise Hotel’
Jeg er iskold dramabitch
Netop erfaringen fra de andre tv-programmer var også nogle, som Maria kunne bruge på ‘Paradise Hotel’, men som man måske kunne fornemme i gårsdagens afsnit, så får man også et andet billede af divaen.
– Det er helt sikkert en anden Maria, jeg er iskold dramabitch – langt fra den Maria, jeg er i hverdagen. Her er det med drama, flirt, intriger, dumme bemærkninger – igen godt tv, og jeg leverer til UG, afslører Maria overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Nichlas afviser 5-kant
Skulle ikke være med i ‘Paradise Hotel’
Den fynske diva har altid sagt, at hun ikke skulle være med i ‘Paradise Hotel’, men da muligheden bød sig, kunne hun alligevel ikke sige nej til lidt sol, varme og en gratis ferie, som hun udtrykker det.
Hun ikke selv været fast seer, men hun har mange venner, som har været med i ‘Paradise Hotel’, så hun har hørt både positive og negative ting om det. Selvom hun nu selv er med, så er det dog ikke sikkert, at det får hende til at sidde foran skærmen.
– Jeg ser sjældent noget, jeg medvirker i, når jeg selv er på skærmen. Jeg kan ikke lide min stemme, så kan sagtens forstå, hvis andre heller ikke kan, jeg ville ønske, at man kunne høre den stemme, jeg selv hører, lyder det ærligt fra divaen.
LÆS OGSÅ: Nathja raser: Shila er en klam, billig so!
Følg Marias videre færd i ‘Paradise Hotel’ kl. 22.00 på TV3
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.