Ditte Julie taler ud om flere børn

Det krævede nøje overvejelser, da ‘Bagedyst’-stjernen og 26-årige Joakim Skak besluttede sig for at finde sammen igen. Ditte Julie blev blandt andet nødt til at overveje familieforøgelse.

Af Lotte Knudsen - 21. december 2021 kl. 20:55

Blogger, skribent og bagedronning, Ditte Julie Jensen, blev i 2019 skilt fra sin daværende mand, Marck Topgaard, som hun har to børn med. Netop som hun var klar til at genfinde sig selv og dyrke friheden uden for ægteskabet, forelskede hun sig mod al forventning i en ny mand, Joakim Skak. Ikke nok med, at han var otte år yngre end hende selv, så boede han også i den anden ende af landet og havde fuld gang i sin nystartede virksomhed.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om sin jul uden børn….

Distancen og aldersforskellen har resulteret i flere bump på vejen, blandt andet en ‘pause’ på to måneder i sommers, men nu er de to klar til at finde melodien sammen. Dette har dog krævet en del overvejelser.

– Joakim er jo yngre end mig, og han har har ikke nogen børn, så det har vi snakket meget om, forklarer Ditte Julie i talkshows-serien ‘Bense på tur med …’ og fortsætter:

–  Altså man fortryder jo aldrig, de børn som man får, og jeg kan mærke på min yngste datter, at hun vildt gerne vil være storesøster. Så måske får jeg en til.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ er tilbage: Her er datoen 

En familieforsøgelse er altså ikke helt visket af tavlen hos Ditte Julie, men en af de få ting som afholder hende, er tanken om endnu en fødsel.

– Uden at gå i detaljer, så har jeg en krop, som er ret dårlig til, ikke at bære på et barnet, men til at få barnet ud, forklarer hun og fortsætter:

– Hvis teknologien gav Joakim muligheden for at blive gravid og bære barnet, så ville jeg med sikkerhed have flere børn, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Jaffer giver råd til ny ‘Bachelor’

Talkshowet B’ense på tur med …’sendes hver søndag kl. 10.00 med start fra på søndag d. 12 december og kan ses på Pixel.tv.