Ditte Julie efter ‘Over Atlanten’: Aldrig har jeg været så udfordret

Ditte Julie Jensen kendt fra ‘Den store bagedyst’ har sammen med fem andre kendte danskere krydset Atlanterhavet.

Af Rikke Lynge - 21. december 2020 kl. 20:55

Ditte Julie Jensen sejlede den 26. november ud fra Lanzarote sammen med Lars Løkke Rasmussen, Johannes Nymark, Sarah Bro, Umut Sakarya og Felix Smith. Sammen er de det nye hold til 3. sæson af Dplay-programmet ‘Over Atlanten’.

For tre dage siden kom holdet i land på øen Aruba i Caribien, hvorfra de i går fløj retur mod Danmark. Ditte Julie blev modtaget af kæresten Joakim, da hun sejlede i land.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie bryder tabu: Jeg nyder tiden uden mine børn

– Joakim stod ved kajen og tog imod mig for nogle få dagen siden – det var guldværd. Jeg trådte naturligvis ind i røde bukser – traditionen tro – når Atlanterhavet er krydset. Jeg har en masse på hjerte, mange billeder og tanker, som vil komme, i takt med jeg lander i oplevelsen, skriver Ditte Julie til et billede på Instagram.

LÆS OGSÅ: FÅ OVERBLIKKET: Vi har samlet højtidens bedste tv

21 dage har holdet været til søs, og der har derfor været mange dage til at reflektere.

– Jeg har været på en helt igennem ubeskrivelig rejse. En rejse som jeg stadig ikke er landet i – det er stadig meget svært for mig at finde de helt rigtige ord for denne oplevelse. Jeg ved, at jeg fik alt det ud af den, som jeg håbede på inden afrejse. Aldrig har jeg været så udfordret – jeg har lært så meget om mig selv. Jeg er DYBT taknemmelig for at have fået denne oplevelse/rejse sammen med de mennesker, som var ombord, fortæller Ditte Julie, der ikke kan tænke på andet, end at hun i dag får et glædeligt gensyn med sine to børn, som hun med sine egne ord har savnet absurd meget.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Det skete efter ‘Vild med dans’-finalen

LÆS OGSÅ: Medina afslører kønnet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af D i T T E J U L i E (@dittejuliejensen)