Ditte Julie deler glædelig nyhed: Vi flytter i hus

Baben fra ‘Den store bagedyst’ kan se frem til at pakke flyttekasserne.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. september 2021 kl. 6:55

Da Ditte Julie ankommer til Operaen torsdage aften for at se Zulu Comedy Galla, er humøret højt. Det skyldes ikke bare, at der venter en underholdende aften i komikkens tegn, men også at der lige nu sker store ting i hendes eget liv.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne om særlig aftale i ‘Vild med dans’: Det er ikke til diskussion

– Jeg ligger i byggerod både business og privat. Jeg har lige skiftet lejemål forretningsmæssigt og skal til at bygge Ditte Julie 2.0 i mit erhverv, og så har jeg lige købt et hus, som jeg skal til at renovere fra bunden, fortæller en storsmilende Ditte Julie til Realityportalen.

Artiklen fortsættes under videoen…

Huset ligger på Amager, hvor ‘Bagedyst’-stjernen på nuværende tidspunkt bor i en lejlighed. I det område går børnene i skole, og Ditte Julies eksmand, Marck Topgaard, som hun har sine to børn, Karla og Albert, sammen med, bor der også.

Desuden har hun boet på Amager i 16 år og vil helst ikke derfra.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

– Jeg har hyret nogle mennesker, som skal hjælpe mig med at renovere det fra bunden, det har jeg desværre ikke selv tid til. Men rigtig meget af det vil jeg gerne være en del af, siger hun.

Efter bruddet med Marck i 2019 fandt 34-årige Ditte Julie hurtigt sammen med Joakim Skak, men tilbage i juli fortalte hun, at hun igen var blevet single.

Som det ser ud nu, er der ikke en ny mand, som flytter med i det nye hus.

– Jeg fik nøglerne i går, så jeg har overtaget det og er i gang med at renovere det, men jeg flytter først ind i det engang i 2022, når det er færdigt.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal giftes