Ditte Julie afslører nyt tv-eventyr

Ditte Julie er ikke færdig med at lave tv.

Af Rikke Lynge - 27. maj 2021 kl. 9:00

Ditte Julie Jensen kendt som iværksætter og deltager i ‘Den store bagedyst’ har de seneste otte uger været at finde på Kanal 5 og discovery+ i programmet ‘Over Atlanten’. Eventyret har givet hende blod på tanden til flere tv-oplevelser, og hun har netop sagt ja til sit næste tv-projekt.

– Jeg har alle dage rejst meget, set store dele af verden, og den del savner jeg ubeskrivelig meget. De eventyr, jeg har samlet mere på de sidste par år, er de lidt mere udfordrende og særlige, som for eksempel ‘Over Atlanten’. I dag har jeg sagt ja til endnu en spændende tv-opgave, som jeg glæder mig ustyrlig meget til, skriver Ditte Julie på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lambang og Kaspar fra ‘Sommerdrømme’: Biologisk far til hver sin tvilling

Teksten er efterfulgt af ikonerne bjergbestigning, edderkop og slange. Hvad Ditte Julie skal optage, kan hun ikke afsløre endnu.

– Jeg kan ikke sige så meget, andet end jeg har besluttet mig for at takke ja til næsten alle eventyr, som kan være med til at presse og udvikle mig, fortæller Ditte Julie til Realityportalen og fortsætter:

– ‘Over Atlanten’ har virkelig lært mig, at alle rejser, oplevelser med videre, som kan være med til at udvikle en – store som små eventyrer, skal tages. Nogle gange handler det også om at have det sjovt.

LÆS OGSÅ: Efter 21 dage uden hårvask: Kæresten vil beholde krøllerne

Hvornår Ditte Julie skal på eventyr, hvilket program det er, og hvornår det vises på tv er ikke muligt at sige noget om endnu.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af D i T T E J U L i E (@dittejuliejensen)

LÆS OGSÅ: WHAT! Fyrer Katerina Pitzner sin datter?

LÆS OGSÅ: WOW: Trekantsdrama den første aften i ‘Prince Charming’