Ditlev: Nanna er den bedste mor

Selv om der har været både gode og dårlige tider i Nanna og Ditlevs forhold, så er Ditlev ikke i tvivl om, at Nanna er den bedste mor for Malucca.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 25. juni 2013 kl. 8:04

Siden Nanna og Ditlev blev forældre til Malucca, har der været op- og nedture i deres forhold. De er ikke længere sammen, og noget kunne tyde på, at der var problemer mellem dem, da Ditlev meldte Nanna til kommunen.
– Ditlev har desværre haft det ekstremt svært med alt det her. Så han har indberettet mig til kommunen, hvor han har sagt, at hele min omgangskreds skulle være stofmisbrugere. Jeg tror, at han har gjort det i frustration eller afmagt, fortalte Nanna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ditlev har indberettet Nanna til kommunen
Tvivler ikke på Nannas evner som mor
Indberetningen er ikke sket i nogen ond mening, men derimod vil Ditlev det bedste for sin datter og Nanna.
– Det har intet at gøre med Nannas evner som mor. Hun er den bedste mor, jeg kan forestille mig, og jeg har ingen tvivl om, at hun gør alt for Malucca. Det mener jeg dybt fra mit hjerte. Jeg er kun bekymret for, hvilke nogle typer, Nanna bliver venner med – både for Nannas, men mest for Maluccas skyld, siger Ditlev til Ude & Hjemme og fortsætter:
– Jeg elsker Nanna som en mor til mit barn. Ikke som en kæreste. Og jeg ønsker kun det bedste for Nanna. Jeg ønsker for hende, at hun finder en god mand, som har styr på sit liv, som kan købe et hus til dem, og kan tage sig godt af Nanna og vores datter. Hvis Nanna har det godt, er det også det bedste for Malucca, og det er det vigtigste.
Ditlev frygter, at Nanna vil ende i dårligt selskab, og det ønsker han hverken for hende eller Malucca.
LÆS OGSÅ: Hannah: Maks er død for mig
Nyder hvert sekund med Malucca
Efter et mangeårigt steroidemisbrug fik Ditlev at vide, at han ikke kunne få børn, og derfor var det en enorm og glæde og overraskelse, da Nanna blev gravid med deres barn. Men misbruget har også påvirket Ditlevs helbred, og måske får han ikke lov at opleve sin datter vokse op. Derfor nyder han hvert sekund med hende.
– Hun er mit liv. Så enkelt er det. Jeg fik at vide af lægerne, at jeg ikke havde levende sædceller for tyve år siden, og jeg har derfor aldrig troet, at jeg skulle blive far. Derfor er jeg taknemmelig for, at det lykkedes Nanna at blive gravid med mit barn. Jeg nyder hvert et sekund, jeg har med Malucca, og jeg giver hende al min opmærksomhed.
Når Ditlev henter sin datter i vuggestuen, er gensynsglæden så stor, at han ikke kan lade være med at fælde en tåre.
– Jeg græder af glæde, hver gang jeg ser Malucca. Jeg kan ikke lade være. Men jeg tror, at Malucca vil lære, at det er glædens tårer. Jeg savner hende hver dag, når jeg skal undvære hende, og jeg bliver så rørt, når jeg henter hende. Hun holder mig i live, slår Ditlev fast overfor Ude & Hjemme.
LÆS OGSÅ: Nanna efter bruddet med Ditlev: Det er det bedste for os alle
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.