Discovery bekræfter: Er taget med Elvira til Dubai

Elvira Pitzner har bosat sig i Dubai, derfor må produktionen følge med trods rejserestriktioner.

Af Rikke Lynge - 14. april 2021 kl. 8:01

I januar kom rejsende til Dubai under særligt lup, da det var blevet påvist, at en dansker fra en ferie i Dubai havde bragt en den Sydafrikanske coronavariant til Danmark. Familien Hvidt Kessler blev beskyldt for at have taget smitten med hjem fra optagelser til et nyt tv-program, men også kendte som Nicklas Bendtner, Alva Madsen samt Elvira Pitzner blev kritiseret for at opholde sig i ferieparadiset.

Senere kom det frem, at Elvira ikke var på ferie, men havde bosat sig i landet, hvorfra hendes forskellige jobs også skal drives, heriblandt hendes tv-program ‘Bare Elvira’, som Discovery Networks Danmark står bag. Ifølge Elvira var produktionen med i Dubai tilbage i januar, selvom myndighederne på det kraftigste fraråd alt rejse til Dubai. Discovery Networks Danmark afviste dengang overfor Ekstra Bladet at være med i Dubai, men det gælder ikke længere.

LÆS OGSÅ: Amanda om islam: Jeg var bange for min families mening

På Elviras Instagram-profil viser hun flere videoer, hvor hun bliver filmet, og i kommentarfeltet står der da også direkte, at det er optagelser til ‘Bare Elvira’.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af E L V I R A (@elvirapitznerofficial)

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

Selvom Udenrigsministeriets rejserestiktioner er forlænget frem til 20. april 2021, så har produktionsselskabet bag ‘Bare Elvira’ sendt en videojournalist til Dubai for at filme til programmet, det bekræfter Discovery Networks Danmark til Realityportalen.

– Ja, det er korrekt, at produktionsselskabet kort efter påske besluttede at sende en VJ (videojournalist red.) til Dubai, der kan følge Elvira, hvor hun nu er bosat. Dette sker i forbindelse med optagelserne til sæson 2, som netop har fået premiere på discovery+. Alle retningslinjer fra myndighederne overholdes naturligvis i denne forbindelse, skriver Lena Bøgild, Kommunikations- og PR-Direktør hos Discovery Networks Danmark.

LÆS OGSÅ: Elvira åbner op om angst og depression

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-par i chok

Læs mere om