Dina Thorslunds vigtigste rolle: Min søns forbillede

Familien betyder alt for den professionelle bokser, der er aktuel i TV 2’s ‘Korpset’.

Af Katrina Rosendal - 11. april 2021 kl. 9:58

Dina Thorslund er professionel bokser, regerende verdensmester i kategorien super bantamvægt, og netop nu er hun også aktuel i TV 2’s benhårde program ‘Korpset’.

– Det er en af de hårdeste ting, jeg har prøvet. Det er kombinationen af både det fysiske og det mentale, der gør, at det er hårdt. Og det er 24 timer i døgnet, hvor du er udfordret både på søvn, kost, fysik og parathed. Man ved aldrig, hvad der venter én, forklarer det 27-årige boksetalent, der alligevel ikke er i tvivl om, at hun til hver en tid vil takke ja til udfordringen igen.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

Dina voksede op i København og på Falster, men endte som 18-årig i Struer på grund af faren til Adrian. Efter ti år i den jyske by føler hun sig hjemme der (Foto: Lars E. Andreasen)

Som blot 21-årig, nybagt mor blev hun professionel bokser, og fire år senere kunne hun løfte det ikoniske bælte som verdensmester. En titel hun endnu engang skal forsvare ved VM til sommer.

– Mit livs hårdeste tid var, da jeg studerede, havde en professionel karriere og en lille søn. Men der var jeg god til at dele tingene op. Så når jeg var på studiet, så var mit fokus der, og så tænkte jeg ikke på de andre ting. Og omvendt når jeg var de andre steder, fortæller Dina, der brød med faren til sit eneste barn, da sønnen var lige over et år.

LÆS OGSÅ: Går til psykolog efter ‘Luksusfælden’

Dina med sine to hunde, som betyder meget for hende (Foto: Lars E. Andreasen).

Familien kalder

Uden for bokseringen bliver al Dinas tid brugt sammen med hendes nu syvårige søn, Adrian, kæresten gennem et halvt år og hendes højtelskede hunde. Og hun lægger ikke skjul på, at titlen som professionel har sin udløbsdato.

– Jeg begynder at kunne mærke, at det er ved at være de sidste par år. Umiddelbart tror jeg ikke, at jeg bokser mere om to år. Prioriteterne er simpelthen ved at blive anderledes, og jeg vil også gerne se mere til familien og måske have flere børn, lyder det fra Dina, der er uddannet fysioterapeut og til daglig arbejdermed sit fag i en børnehave for handicappede.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu

Samtidig slår hun fast, at hun nu er mere end kampklar frem mod sommerens vigtige, store kamp.

– Lige nu er jeg nået dertil i min karriere, hvor jeg ikke bare gør det, fordi det er sjovt. Jeg har et mål om at nå så langt som muligt, og det er nu, chancen er der. Jeg ønsker at kunne skrive noget sportshistorie. Og så vil jeg også gerne være et forbillede for Adrian og vise ham, at hvis han virkelig gerne vil opnå noget, så kan han det også. Han skal bare arbejde hårdt nok, slår Dina fast.

LÆS OGSÅ: Afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts