Didde og Sonnys store lykke: Ring på fingeren

‘Familien fra Bryggen’-stjernen og kæresten har taget næste skridt i deres forhold.

Af Emilie Holm Egebro - 5. oktober 2017 kl. 8:55

Tilbage i maj afslørede den velkendte Didde Skjelmose fra ‘Familien fra Bryggen’, at hun har fundet sig en sød kæreste – 47-årige Sonny Bendiksen, der er producer på TV2-vejret og bosat i Nyborg. 
Parret nyder hinandens selskab i fulde drag, og nu kan de afsløre, at de har taget næste skridt sammen. For nyligt forærede Didde nemlig Sonny en helt særlig ring.
LÆS OGSÅ: Didde: Jeg har givet et blowjob for 57,5 og en pakke nougat-is
– Jeg har jo købt en partnerring til Sonny. Det er ikke en forlovelsesring, da jeg måske synes, det er lidt tidligt til det, og at folk vil tro, at jeg er desperat. Så for ikke at skræmme Sonny væk, har jeg kaldt det for en partnerring eller “Hold dig væk”-ring, så andre kvinder ved, at han er optaget. Så nu har vi begge to en fin Bering-ring på fingeren, griner Didde.
– Han blev bare vildt glad. Vi har det skide godt sammen, og tingene flasker sig bare fuldstændig. Det er så skønt, fortsætter hun, mens Sonny tilføjer:
– Jeg blev meget overrasket, da Didde gav mig ringen. Men jeg er rigtig glad for den, og jeg går super meget med den. Det er et tegn på, at Didde gerne vil have, at jeg nu er hendes, og det er bare så rart, for så ved jeg, at hun vil mig ligeså meget, som jeg vil hende. Jeg burde måske have givet hende en ring i stedet, men det må jeg gøre en anden gang.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Se Didde og Sonnys partnerringe nedenfor:

Foto: Privat


LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder viser ringen frem
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raserover forlovelsesring: Vi er blevet snydt! 
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.