Didde: René og jeg bor stadig sammen

Selvom Diddes sønderjyske kærlighedshistorie er brast, så bor eks-parret stadig sammen.

Familien fra Bryggen
Af Emilie Holm Egebro - 28. juni 2015 kl. 13:02

Da kærligheden opstod mellem den sønderjyske René og ‘Brygge’-pigen Didde Skjelmose, fik det hende til at forlade ‘Bryggen’ og flytte til den anden ende af landet, nærmere betegnet Vojens.
Desværre holdt kærligheden ikke, og i maj blev det officielt, at Didde og René havde gjort det forbi. Parret bor dog stadig under samme tag.
– Det er jo selvfølgelig akut, at jeg skal flytte, men tingene fungerer meget godt, og jeg skal lige have sparret op til noget indskud. Det er jo ikke bare gratis at flytte. Så lige nu får vi bare det bedste ud af det, siger Didde og tilføjer:
– Det går fint med at bo sammen. Vi har det helt fint sammen, så det er jeg glad for, og det er han også.
LÆS OGSÅ: Didde bliver i Jylland for altid
Bliver i Vojens
Didde har overvejet forskellige muligheder i forhold til, hvor hun skal flytte hen. Men nu har hun bestemt sig for, at der kun er én by for hende.
– Jeg tænkte jo på at flytte til Christiansfeld, hvor jeg arbejder. Men jeg må indrømme, at jeg tror ikke, at jeg vil komme til at føle mig så godt tilpas der, fordi jeg ikke rigtig kender nogen der, forklarer Didde og fortsætter:
– Så jeg tænker, at det er et lidt for stort skridt at tage bare at flytte til en ny by helt alene. Så nu håber jeg bare på, at der sker noget i Vojens på et eller andet tidspunkt, så jeg kan blive her.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg savner Didde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.