Didde i sorg efter Vivis død: Jeg skal ikke have en ny hund - Her & Nu

Didde i sorg efter Vivis død: Jeg skal ikke have en ny hund

Det er bestemt ikke nemt for Didde at have mistet sin bedste ven.

Af Emilie Holm Egebro - 25. februar 2019 kl. 11:03

I slutningen af januar fortalte ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Didde med stor sorg i hjertet, at hendes elskede hund, Vivi, der var hendes trofaste følgesvend, desværre var død. 
Hun havde delt den triste nyhed på sin Instagram-profil, hvor hun fortalte, at hun aldrig havde følt sig så alene, og at det eneste, hun havde lyst til, var at sove, så hun ikke skulle mærke den store sorg, som Vivi havde efterlaft hende i.
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde: Sådan går det med kærligheden
Nu er der gået en måneds tid, siden den triste hændelse, og der er ingen tvivl om, at Didde stadig er meget påvirket af situationen:
– Vivi er her stadig. Det har jeg set på YouTube. Hunde dør ikke, de er der stadig i ånden. Så derfor skal vi tale om Vivi i nutid. Det lyder totalt skørt, men det er det altså ikke. Hunde betyder alt for mig. Vivi betyder alt for mig. Hun er der bare, når jeg er ked af det, når jeg er glad, når jeg er sur, sulten, tørstig, irriterende og sød. Hun er der altid, fortæller hun meget berørt til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Linse søger ugentlig duskegut: Sådan går jagten
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
– Jeg skal ikke have en ny hund lige nu. Vivi finder en ven til sin mor, når hun synes, jeg er parat til det.Det er svært for mig at tale om det. Det er stadig nyt, og jeg er påvirket meget af det, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra
Se det triste klip herunder, hvor Didde mistede Vivi:

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele