Lykkelig Didde er blevet forlovet: Det var en kæmpe overraskelse!

‘Familien fra Bryggen’-stjernen havde bestemt ikke regnet med, at kæresten Sonny ville falde på knæ for hende.

Af Emilie Holm Egebro - 21. oktober 2017 kl. 18:55

På Hotel Hesselet i Nyborg faldt Sonny Bendiksen i dag klokken 11 på knæ for kæresten Didde Skjelmose og spurgte, om hun vil gifte sig med ham. ‘Familien fra Bryggen’-stjernen var bestemt ikke i tvivl om svaret, og der lød et højt og tydeligt “Ja sgu!”, så snart Sonny havde poppet det store spørgsmålet.
Didde havde regnet med, at hun og Sonny skulle hen på hotellet for at få taget et par billeder, så overraskelsen var stor, da hun ankom til hotellet og så venner og familie stå klar, hvorefter Sonny faldt på knæ for hende foran dem alle.
– Jeg havde overhovedet ikke regnet med det. Slet ikke. Så det var en kæmpe glædelig overraskelse, må jeg godt nok sige. Sonny er jo mit livs kærlighed, så det var en sikker vinder. Jeg sagde også bare ja med det samme, for det skulle han ikke have lov at fortryde. Og da han rejste sig op, spurgte jeg ham lige, om han nu var helt sikker. Og det var han heldigvis. Så nu er der bryllup i år 2018. Det er helt vildt, siger en glad Didde til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Didde: Sonny og jeg vil flytte sammen
– Det var en ret vild oplevelse, for jeg troede jo bare, at vi skulle have taget et par billeder sammen på hotellet. Og så stod der pludselig tusind mennesker, eller sådan føltes det i hvert fald, selvom det kun var 20. Det første, jeg tænkte, var, om jeg havde glemt vores månedsdag, og hvad alle de mennesker dog lavede. Også fordi jeg stod i modlys, så jeg kunne ikke rigtig se, hvem det var. Der foregik så meget i mit hoved på de 30 sekunder. Da jeg så vendte mig om, så jeg pludselig Linse og nogle af mine veninder fra Kolding, og så stod Sonny pludselig med ringæsken. Det var bare wow, fortsætter en lykkelig Didde, der også er meget glad for den forlovelsesring, som Sonny har købt til hende:
– Det er lige mig. Det er min nye yndlingsring.
Didde og Sonny fejrede forlovelsesdagen med deres venner og familie på hotellet til en frokost, og i aften skal de hygge sig alene sammen med en god serie i sofaen og glæde sig over, at de nu kan kalde sig et forlovet par.
Se alle billederne fra frieriet øverst i galleriet. 
HOT NEWS: Bryggen-Didde er blevet forlovet
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Uhh: Nu får Geggo ny ring