Didde afslører: Sådan er forholdet til ekskæresten

Den tidligere ‘Brygge’-pige ses stadig med ekskæresten René.

Af Emilie Holm Egebro - 4. december 2015 kl. 12:04

Da kærligheden opstod mellem den sønderjyske René og ‘Brygge’-pigen Didde Skjelmose, fik det hende til at forlade ‘Bryggen’ og flytte til den anden ende af landet, nærmere betegnet Vojens.
Desværre holdt kærligheden ikke, og parret gik fra hinanden tilbage i maj, og Didde fik efterfølgende sin egen lejlighed. Selvom parret ikke længere er kærester, er følelserne mellem dem dog ikke helt lagt på hylden.
– Vi er jo stadig rigtig gode venner og ses meget. Det går rigtig godt, når vi ikke har nogen kæreste-forpligtelser overfor hinanden. Selvom vi ikke er kærester, så synes jeg da bestemt ikke, at René skal finde sig en anden. Og det har jeg heller ikke planer om, siger Didde til Realityportalen.dk.
–  Sådan rent betegnelsesmæssigt, så er vi ikke kærester. Men vi kysser da farvel og goddag, krammer, holder i hånden og sådan noget. På den måde hygger vi os da sammen. Vi har stadigvæk følelser for hinanden, og ingen af os har planer om at finde en ny, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Didde: René og jeg bor stadig sammen
Kommer aldrig til at bo sammen
Selvom Didde og René nyder hinandens selskab, så er Didde af den overbevisning, at det ikke kommer til at udvikle sig til mere, end hvad det er.
– Jeg tror ikke, at vi finder sammen igen og bliver rigtigt kærester. Og jeg tror i hvert fald ikke, at vi nogensinde kan komme til at bo sammen igen, der er vi simpelthen for forskellige, forklarer Didde og tilføjer:
– Men vi har det også bare rigtig godt, som det er nu. Det er dejligt at kunne være så gode venner, og på den måde får jeg jo også lov til stadig at se børnene en masse.
SE VIDEOEN: Natascha Linea har fået spritnye tænder
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Didde flytter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.