Didde åbner op: Jeg har fået en depression

Man skal huske at lytte efter sin krop, slår Didde fast, efter hun er gået ned med stress, der nu også har udviklet sig til en depression.

Af Lykke Buhl - 30. marts 2021 kl. 20:53

‘Familien fra Bryggen’-stjernen Didde Skjelmose har før åbnet op om, at der bag hendes sædvanlige store smil også gemmer på mørke følelser. Hun har nemlig en grundfølelse af ensomhed, der kan være svær at slippe af med.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Didde har i længere tid gået med stress, men hun har nu desværre også udviklet en depression.

– Livet har været hårdt imod mig. Jeg er ikke mindre menneske end jer andre. Og som os alle i det sidste år, er jeg sgu i knæ. Jeg har haft stress i lang tid, som mange af os er blevet ramt af. Og da jeg ikke reagerede på det, før det var for sent, har jeg også fået en depression, fortæller Didde ærligt i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

Didde har derfor haft brug for fuldstændig ro til at komme sig, men det er en længevarende proces, som hun stadig kæmper med.

– Nu er jeg stille og roligt i gang med at slikke mine sår, hvilket skal gøres meget stille og roligt. Jeg skal lige samle den gamle tøs op igen, slår Didde fast og minder om, at man altid skal huske at lytte til sin krops signaler.

Herunder kan du se Diddes ærlige opslag

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Didde Skjelmose (@diddeskjelmose)

Didde er ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelser.

Læs mere om