Stjernerne: Derfor er smykker vigtige

Mai Manniche, Christiane Schaumburg-Müller, Szhirley og Claudia Rex fortæller om deres mest betydningsfulde smykker.

Af Dan Bjerggård - 24. januar 2014 kl. 12:44

Smykkedesigneren Mai Manniche stod i går i spidsen for lanceringen af sit seneste projekt, nemlig UNITED-halskæden, som er et symbol på kvinders rettigheder og ligestilling. En del af overskuddet går til kvinder i den tredje verden.

I den forbindelse tog Realityportalen.dk en snak med de fremmødte kendisser, som gladeligt fortalte, hvilke smykker der har en helt særligt betydning for dem.
LÆS OGSÅ: Christiane har stor succes som forfatter
Smykker indeholder historier og kærlighed

(Foto: Instagram/realityportalendk)

Mai havde travlt med at tale med pressen, som var mødt talstærkt op. (Foto: Instagram/realityportalendk)

Der er ingen tvivl om, at smykker betyder meget for 29-årige Mai Manniche, som har lavet smykker siden hun var helt lille.
-Et smykke er noget, man bliver ved med at bruge igen og igen, så derfor går jeg meget op i kvaliteten af smykker. Smykker for mig bærer historie og kærlighed, så smykker er ofte et symbol, fortæller Mai til Realityportalen.dk, og uddyber:
Vi har en ring i min familie, som min mor har arvet af sin mor. Det er en ring som hun havde med fra Rumænien, og for mig er den netop et symbol på kærligheden.
For ’Vild med dans’-stjernen Claudia Rex er det et arvestykke, som betyder mest for hende.
-Jeg fik min mormor’s gamle vielsesring i julegave af min mor. Den betyder rigtig meget for mig, da jeg mistede min mormor i en meget ung alder, og den minder mig om hende hver eneste dag, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche holder jul uden arbejde
Diamant-pigerne

United-halskæden fås i 4 varianter: Sterlingsølv med hvid topas-ædelsten, 24 karat forgyldt sterlingsølv med røgtopas, rosaforgyldt sterlingsølv med sort onyks samt sort sterlingsølv med lemontopas. Pris 1.599 kr. jewlscph.com. (Foto: JEWLSCPH)

United-halskæden fås i 4 varianter: Sterlingsølv med hvid topas-ædelsten, 24 karat forgyldt sterlingsølv med røgtopas, rosaforgyldt sterlingsølv med sort onyks samt sort sterlingsølv med lemontopas. Pris 1.599 kr. jewlscph.com. (Foto: JEWLSCPH)

TV-værten Christiane Schaumburg-Müller var også med til lanceringen, og for hende skal det være enkle smykker, men gerne med diamanter.
-Min vielsesring betyder selvfølgelig mest, men min forlovelsesring er også virkelig vigtig for mig. Den var starten på hele mit ægteskab, og en ring som jeg altid har ønsket mig, fortæller hun.
Gravide Szhirley strålede om kap med sine mange smykker. Et enkelt kig på hendes mange ringe, så er man ikke i tvivl om, at hun er en ægte glimmer pige.
-Jeg er en pyntedukke, og jeg er tosset med diamanter, og alt der glimter. Det er svært lige at finde et smykke, som betyder mest, men det er nok min ring, som er et symbol på kærligheden, afslutter hun.
LÆS OGSÅ: Joy bliver genkendt fra ‘De unge mødre’
Se vores lille potpourri fra Instagram fra gårsdagens event herunder:

 

Foto: Instagram/christianesm/claudirex/mai_mannicne_jewlscph/szhirdbird_instamonsta

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.