Det vidste du ikke om Caroline Wozniacki - Her & Nu

Det vidste du ikke om Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er lige nu aktuel i tv-serien ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’, hvor man ser en helt ny side af den tidligere nummer et på verdensranglisten i tennis.

Af Rikke Lynge - 19. september 2020 kl. 20:56

Caroline Wozniacki er med familien på deres livs eventyr, hvor de skal bestige Kilimanjaro uden særlig meget tøj på kroppen. En udfordring, der kræver rigeligt med snacks, hvilket er en positiv ting for den tidligere professionelle tennisspiller.

– Jeg kan godt lide slik – jeg kan godt lide sukker. Jeg elsker bland selv slik, der er ikke noget bedre, fortæller Caroline i programmet på Dplay.

LÆS OGSÅ: Forelsket David Lee: Sådan mødte jeg Caroline

Manden David har godt lagt mærke til sin hustrus store slikforbrug.

– Hun spiser altid meget slik. Hun siger, at det er fordi, hun er skandinaver. Når jeg drikker øl eller vin, så spiser hun slik i stedet. Hvis man spurgte Caroline, hvad turens største højdepunkt var, ville hun sige, da vi fik af vide, at det var vigtigt at spise snacks, fortæller David i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

Carolines udfordring er blot, at der ikke er den mængde slik, som hun er vant til.

– Normalt spiser jeg, til jeg har ondt i maven, men nu tæller jeg, hvor meget slik jeg har og prøver at have nok til resten af turen, fortæller Caroline.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

Det er ikke, fordi Caroline har stoppet sin tenniskarriere, at kalorierne skal ind i den mængde, sådan har det altid været.

– Patrik kom altid med en pose slik, når jeg havde været i udlandet, fortæller Caroline, og Patrik supplerer med mængden af det slik, som han gav sin søster.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy jubler: Lillesøster ligner Josephine

– Tit havde jeg to-tre kilo bland selv slik med, og det blev spist.

Ifølge Caroline har hun det ikke fra fremmede, for far Piotr plejede at gå i børnenes slikposer, da de var yngre og ikke kiggede, afslører Caroline.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Luna skal være med i ‘Luksusfælden’

Se klippet herunder, hvor Caroline fortæller om sine slikvaner og se hele afsnittet på Dplay.