Det værst tænkelige er sket: Han er en fucking elendig ven

Man kan vist godt sige, at Mikkel har bragt Asbjørns pis i kog.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. januar 2021 kl. 10:00

Snart kan man i ‘Ex on the Beach’ se, at Asbjørn mildt sagt bliver rasende. Og det er endda en af hans bedste venner Mikkel, der er årsagen til raseriet.

– De ting, der sker herinde, de er lige så virkelige, som det der sker på den anden side. Det er det mest respektløse nogensinde. At manden overhovedet tager det her valg, det viser eddermaneme bare, at han er en fucking elendig ven, siger Asbjørn, der også er såret.

LÆS OGSÅ: Asbjørn åbner op: Jeg stoppede forholdet med Lærke

Det hele skyldes, at deltagerne skal stemme om, hvem der skal i suiten og dermed også have valget om, hvem de vil have med og tilbringe en nat sammen med. Her falder flest stemmer på Mikkel, som så vælger at tage sin bedste vens helt store og desværre også lidt ulykkelige kærlighed med i suiten.

Det får Asbjørn til at gå rundt i villaen og kaste med ting i vrede. Lærke føler, at han også er sur på hende, selvom hun giver udtryk for, at hun intet føler for Mikkel, og at der absolut intet vil ske i løbet af natten.

LÆS OGSÅ: Overtalt til at blive: De ville bare bruge mig til at lave godt tv

– Jeg ved ikke, hvad i vidste, og hvad i ikke vidste. Jeg kunne i hvert fald se på dig og Emily, at der skulle stemmes ad helvede til, siger Asbjørn om, at Lærke og Emily også stemte på, at Mikkel skulle have suiten.

– Jeg føler virkelig, at Lærke holder mig for nar lige nu, siger Asbjørn om situationen.

LÆS OGSÅ: Lærke efter bruddet med Asbjørn: Jeg fortryder ikke, vi blev kærester

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på søndag på discoveryplus fra klokken 10.00.